• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    87HIGHFLYER:
    Takze pokud nekdo se vcera nastehoval do Prahy a ZIJE tam dva dny, tak je pro tebe jeho nazor zavaznejsi nez nekdo kdo v praze nevyrustal, ale do vcerejska (kdy se odstehoval) tam zil treba 10 let?

    Na toto poukazuji :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    SKYRAY: vidis, proto tu mame tu anketu, abychom se dozvedeli, jak to kdo ma.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    ALESH: No to je ale debilita. Ale tvuj nazor je evidentne alfa omega, takze nema vubec smysl to dal rozebirat. Znam spoustu lidi, kteri do Brna jeli studovat, zustali tam, ziji tam taky dobrych 10 let a tramvaji rikaji salina. No comment.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KOC256: ne, zajímali mě pouze lidi, kteří jsou z prahy nebo tu vyrůstali. Postavil jsem to takhle, protože takhle byla vedená diskuze, kterou ta anketa měla podpořit. Pokud tebe zajímají i jiné kategorie, udělej prosím takovou anketu.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SKYRAY: "Fakt nechapu rozdil mezi nekym, kdo tam deset let vyrustal a pak se zdejchnul a tim, kdo tam deset let zil a pak se zdejchnul. Ale stejne to brano neni." Ale je to sakra rozdil. Ja kdybych se ted prestehoval do brna, tak rikam tramvaji tramvaj. Kdybych se v brne narodil, rikam tramvaji salina. Kdybych v brne vyrustal a pak odesel, rikjal bych tramvaji taky pravdepodobne salina. TO je ten rozdil a pro tuhle anketu ten podstatny.
    ALESH
    ALESH --- ---
    KOC256: no tak mozna to chapu spatne ja. Imho slo o to, ze naplavy casto nazyvaji veci jinak nez rodili Prazaci. Proto bylo poteba je v ankete odlisit.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    ALESH: Nechapu, proc me urazis, ale to je ostatne tvuj obraz, ne muj. Diskuze s tebou je naprosto bezpredmetna. Tebe se ostatne nikdo na nic neptal.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ALESH:
    Myslim, ze obhajujes neco co neni obhajitelne a zbytecne bojujes za neco co je nesmysl...

    IMO slo o to (ac nejsem autor), ze do te klategorie spadaji ti, co tu byli/jsou delsi dobu na to aby mneli nejaky validnejsi nazor a tak to melo byt i postavene. Jen si zadavatel neuvedomil, ze muze byt neco jineho nez "vyrustal" nebo "bydli"... A proto i ankety, ktere za neco maji stat musi tvorit nekdo kdo se v tom poradne vyzna...
    ALESH
    ALESH --- ---
    SKYRAY: slusne se zeptas a dostane se ti slusne odpovedi. Nejsi z Prahy. (se stim smir:) Pokud ty nechapes rozdil, neznamena, ze tam neni. Snazil jsem se ti vysvetli, jak to chapu ja. Ale kdyz nechapes ani to, ani zadani ankety, bude mozna problem nekde jinde...
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    KOC256: Neres. Slusne se zeptas a tohle je vysledek :) Seru na to a nehlasuju :D Fakt nechapu rozdil mezi nekym, kdo tam deset let vyrustal a pak se zdejchnul a tim, kdo tam deset let zil a pak se zdejchnul. Ale stejne to brano neni.
    ALESH
    ALESH --- ---
    KOC256: "Jsem z Prahy nebo jsem v ní vyrůstal" Skyray odpovi ze z Prahy neni, tim vylouci prvni moznost. Druha moznost je, ze ni vyrustlala. Zadavatele ankety ale nezajima, z tu deset let bydlela, ani ze tu ma strejdu, nebo sem jezdi kazdou treti stredu v mesici na vyprodeje do outletu. Ucel ankety je zjistit, jak rikaji linkam metra ti, co se v Praze narodi a ziji, nebo zde vyrustali - tzn zili v dobe, kdy se formovalo to, jak nazyvaji veci kolem sebe. Zadana je dobre. Tady kazdej hleda kolonku, ktera pasuje primo na nej, misto toho aby se zamyslel nad ucelem ankety a hlasoval podle toho...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SKYRAY: Nechapu ty minusky. Anketa neni jednoznacna (blbe postavena) a muzes za to ty :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SKYRAY: tak nejsi z Prahy.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    HWLLFFRDD: A pokud z ni nejsem, ale 10 let jsem tam bydlela? Coz neni totez jako vyrustat?
    KKTLEO
    KKTLEO --- ---
    KOC256: Kdo nezkusil neví co je dobré!
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    BEEBLEBROX: tak on plzenskej pullitr ma tu rysku hodne nizko (taky cochtan i snyt koncej stejne vysoko na tom obrazku)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    KOC256: snyt by mel bejt v podstate ochutnavka a ted jsem ho nekde videl cenove jak maly pivo..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMMY69: A ten snyt se mi uplne nezda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam