• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Nechápu tvojí logiku. Protože je někdo sebestřednej a používá DI jako na běžícím pásu, tak si další strany mají jít koupit něco, co třeba ani nechtějí/zapnout si funkci kterou nechtějí, protože tím pořád přichází o obsah? Blbost.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    87HIGHFLYER: Ale televizi taky přepínáš na to co se ti líbí, ne? Nekoukáš na nic co by tě štvalo. A když běží reklama, ztlumíš zvuk a jdeš umejt nádobí :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: nebo můžete dělat ankety!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GRANTORINO: buzeraci a obtezovani chapu - me prekvapil ten di po jednom minusu. Jeste k ty fotce - co kdyz se jim proste tvoje fotky nelibej? Pro me je tohle takovy teoretizovani, ja nikoho v ignore nemam a vlastne ani nevim jestli ma v ignore nekdo me a jak to vypada. A v zasade mi je asi i uplne jedno, kdyz to nekdo pouziva. Prijdou mi oba ty argumenty pro i proti validní. Co mi ale prijde divny je srovnavat nejakou posahanou web diskuzi s principem, ze preci i v realnym zivote se obklopujes lidma, co nejsou kreteni. Ja, ac na internetu travim fakt hodne casu, to porad povazu za cinnost srovnatelnou s cumenim na televizi.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH: Mám tím na mysli to, že ty dva z deseti, který vidíš, nejsou v 90 % případů vytržený z kontextu (pokud se někdo nerozhodně reagovat bez použití fce "odpovědět", bohužel), takže to, co reálně vidíš je konzistentní a dává smysl. Ano, obsah je menší, než co slibuje seznam sledovaných diskuzi. Smůla.
    SITH
    SITH --- ---
    SALVATOR: tak nevím co přesně myslíš tím do velké míry opravené diskuze, když přijdu někam kde vidím 10 nových příspěvků, těším se na něco zajímavého, a já vidím jen dva nové příspěvky a zbytek si někdo povídá s DRAGONem :)

    nebo myslím na našeho slovenského zenového mistra klidu a slušnosti CLAVENa, který si dal do ignore půlku nyxu a pak je stejně mínusuje v klubech kde má práva. Takže něco napíšeš, dostaneš mínus a namísto proti argumentu nebo oprávněné kritiky prostě čau claven double ignore :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já si dovolím připomenout, že koho sere diskuze rozmrdaná poté, co si vás někdo (určitě neprávem!) dal do DI, tak je tady za pouhých 500,- Kč na rok možnost prémiového účtu a který skrývá krásnou funkci umožňující skrývat odpovědi ignorovaným ID, čímž se rozbitá diskuze opět do velké míry opraví (ok vždycky se najde někdo, kdo reaguje ne napřímo) a navrch získáte například možnost skrýt si reklamy a to už vůbec nemluvím o tom, že tím podpoříte nyx, který všichni tak svorně milujeme.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Asi jsem nedospělej a dětina, ale - když už se tady po stomiliontý a zase zbytečně tepe do double-ignoru - za mě je to užitečná funkce a nepřestanu ji hájit.
    Taky tady nestojím o to, číst nudící se trolly, agresivní mindráky nebo zoufalé pitomečky, co jen nekonstruktivně prudí nebo sázejí mínuska ne příspěvkům, ale jedincům. Z osobní averze nebo z nudy.

    Takže pro nás nedospělé, nevyrovnané jedince a duševní mrzáky je double-ignor super, a naprosto nás nesere pošklebování vás skvělých a dokonalých, co ho prý nepotřebujete.
    Vaše smůla je, že i my ne tak skvělí máme volební právo.

    Nechce být v double ignoru, aby vám to - ehm - nerozhazovalo kontinuitu diskuze? Tak se nechovejte jako idioti, a nikdo si vás tam nebude házet.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: hele, nevim jak ty, ale ja treba v offline realite s kdejakym fasistou ci obecne kretenem taky neschazim na pokec.
    a nevidim duvod, proc bych se mel na internetech trapit sledovanim naprostych imbecilu, kdy i ja pro jine idecku muzu pusobit jako imbecil, seru je a tak si me daj do ignoru.


    spis me serou socky, ktery nemaj 500kc rocne aby si koupili premiovku a pouzivali double ignore.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    A tohle to porad " ja jsem dospelej"--) protoze, "vydrzim vsechno".. "A ty ne, protoze Ti to vadi...." si taky strcte nekam.
    Dospelej si to zaridi, jak potrebuje podle moznosti a podle toho, jak vi, ze ty situace dopadnou.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    87HIGHFLYER: par tech pripadu je.
    Otazka je, s kterym prispevkem konkretne nesouhlasil dotycnej a proc. To neni jen tak minus. Obvykle dotycnej otravoval hloupym komentarem, protivnejma keca do posty nebo mi ty minusy sazel dlouhodobe a nektere slecny mi sazely minusy u peknych fotek a nejapne komentare s cilem me urazit. Proc bych mela mit zajem, aby cetl moje prispevky vubec nekdo takovej a mohl na me reagovat? Reagovaly i kdyz byli z moji strany v obyc ignoru.
    Nevim, proc by tohle melo byt dusevni mrzactvi. Chapu, ze se to nekomu nelibi, muze s tim nesouhlasit.
    Naopak ja zas povazuju za dusevni mrzaky lidi, co daj minus za peknou fotku, protoze v tom muze byt akorat bud nesympatie nebo zavist, nic vic. Takze presne tihle tam poputuji.
    A ze porad fnukaj...
    Me dal zcela bezduvodne do ignoru treba Sith, Dragon, Sabriel13, Randomnight a ty dalsi ignory chapu, treba Fionorovi jsem slapla na kuri oko, kdyz jsem mu rekla, ze je mestskej seladon, protoze mi mel pujcit kytaru a nechal me tvrdnout pred barakem pul hodiny aniz by se obtezoval s nefunkcnim zvonkem vylezt, jestli tam nahodou nestojim....
    Ja zas nemohla cist neustale fnukani Monroe, arogantni Bloncku, koukat na Karkuliny vylevy. A tyhle prispevky mi fakt nechybi, ani na ne nemam potrebu reagovat. Ale vy se s nima klidne bavte, s kockama ;)

    Dusevni mrzak je taky ten, kdo se nedovede popasovat s tim, ze ne kazdej je neutralne nastavenej vuci vsemu a vsem.

    A uz me ta diskuze nebavi. Kdyz vam to vadi, tak to nepouzivejte nebo sem nelezte nebo se chovejte tak, aby vam to nikdo nedal a basta!
    L4MA
    L4MA --- ---
    87HIGHFLYER: ano, to fakt dela. :)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---

    Sníh

    103 hlasy od 96 respondentů

      VESPER_INDIGO
      VESPER_INDIGO --- ---
      ALESH: kdyby mělo jít o mě (ta anketa byla na žádost 00KUBAT) neřekl bych to tak fatálně, ale něco na tom určitě je. Tvůj - dočasný duševní mrzák, který snad bude zase brzo fungovat léta v kuse ve světě neomezovaného a neomezujícího vnímání špatných, dobrých i jiných vlivů.
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      GRANTORINO: ty si fakt das nekoho do di proto, ze ti dal jen tak minus?
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      VIXLE: muzes se na to divat i trochu komplexne. Kdyz nekdo, koho vubec neznam, do diskuzi nijak neprispiva, neprojevuje se a najednou hodi minus. To neni zadna konstruktivni kritika, to je jenom picismus. Takovej clovek me vlastne nezajima. Nevim, kdo tady nastolil pocit, ze kazdej musi vychazet s kazdym.
      Me si taky par idecek dalo do ignoru ani nevim proc a nebrecim kvuli tomu tady.
      Spis tady brecej jiny, co jim to jako kazi idealni predstavu o svete. Tak nebrecte a delejte si to po svym.
      Ne, opravdu vam to zass nekazi diskuze,priate to preskocite, trva par sekund a hdete dal. Na svete js veci, kterym nekdo nerozumi. Pro me js zas detinsky, jak tady porad nekdo vriska jako malej fracek, ze mu vadi ignor.
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      VIXLE: tak samozrejme, nikdo nejsme dokonalej....
      BURAK
      BURAK --- ---
      VIXLE: jojo, kdyz nezafunguje zachranna brzda formou zakazu hodnoceni mych prispevku negativne anonymne, nastupuje oboustranny ignor :)) nekteri lide holt neunesou kritiku ci jiny nazor ani na netu, jaky pak museji byt v realu :)
      ALESH
      ALESH --- ---
      VESPER_INDIGO: je to funkce pro dusevni mrzaky a jeden z duvodu, proc sem uz moc nechodim.
      VIXLE
      VIXLE --- ---
      takze jde stejne jen o pochroumani ega minusama..
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam