• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    ALESH
    ALESH --- ---
    VESPER_INDIGO: je to funkce pro dusevni mrzaky a jeden z duvodu, proc sem uz moc nechodim.
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    takze jde stejne jen o pochroumani ega minusama..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOP: no to mas asi pravdu, ze to prasi diskuze. I kdyz moje dlouhodoba zkusenost je, ze kdyz uz se s nekym neshodnu, tak vetsinou na spouste dalsich veci taky ne a potom vznikaji zbytecne hadky v diskuzich, jen pretahovani dvou nabubrelych eg, ktery diskuzi taky neprispivaji a nakonec si je do ignoru daji vsichni ostatni stejne...
    Obyc ignor zas neresi ty minusovaci magory, co ti placnou vsude minus jen tak ... Coz je pro vsechny nuda, ziv, ale pro dotycneho to je casem otravne.
    NOP
    NOP --- ---
    GRANTORINO: Tvoje svoboda končí tam, kde začíná moje. A když mi kdejakej méněodolnej jedinec zprasí diskusi tím, že si mě dá do DI a já mám pak kvůli tomu nečitelnou půlku diskusí (protože tyto pak nedávají smysl, vidím jen část příspěvků, část reakcí atp.), tak to moji svobodu omezuje poměrně zásadně. Tedy pokud se dá hovořit o nějaké zaručené svobodě na soukromém diskusním serveru, že ano. Obyč ignore ano, DI nikoliv!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: Nejsme zadna terapeuticka skupina. Nutit lidi, co se nemusi, do nedobrovolne komunikace, wtf?!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Davam tam lidi, jejichz prispevky mi nechybej nebo jsou protivny nebo reagujou na me negativne, stejne jako bych se s nima normalne dal nebavila kdekoliv, stejne jako si me tam dava ten, koho seru a taky se s tim srovnam. V cem je problem?
    Mozna by taky stalo za uvahu, proc ma nekdo problem s tim, ze si ho da do ignoru nekdo, kdo jim je evidentne tez nesympatickej a maji potrebu na nej reagovat neprijemne? Komu to prospeje tahle konfrontace? Vy se dobrovolne stykate s lidma, ktery vas stvou svym projevem dlouhodobe, i kdyz vite, ze z toho budou konflikty nebo je mijite obloukem?
    Svoboda je i vybrat si okruh lidi, ktery chci cist a komunikovat s nima a ktery nechci cist ani komunikovat s nima. Vychazim z moznosti nyxu. Kdyz tu di nebude, bud se s tim smirim nebo budu psat lidem jen do posty nebo pujdu jinam, kde budou diskuze a moznosti blokovat ID. Tim, ze to tu treba zrusite, se podstat veci zmeni mozna tu na nyxu, ale ne obecne. S dotycnymi si kvuli tomu psat nezacnu ;)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---

    Oboustranný ignor - z hlediska urovně diskuzního serveru

    99 hlasy od 99 respondentů

      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      00KUBAT: neverending story, ale rozhodne je to dobra funkce.
      HARDCABB
      HARDCABB --- ---
      takovejch pacientu je tady vic, je spis vyjimka kdyz te nekdo jako MONROE a GRANTORINO nemaj v double ignoru
      00KUBAT
      00KUBAT --- ---
      Heh, ID GRANTORINO evidentne neuneslo, ze jsem tomu dal minus k jedomu prispevku a dalo si me do oboustranneho ignoru... Skvela vychytavka pro nevyrovnane detiny. Diskuznimu serveru to ( bych rekl) ale na urovni moc nepridava...

      Nahodil by nekdo prosim anketu:
      OBOUSTRANNY IGNORE - Z HLEDISKA UROVNE
      NYXu prospiva
      NYXu neprospiva
      blank

      Diky
      KOC256
      KOC256 --- ---
      GRANTORINO:
      Tak taky jsem daval pulku s vodkou houmlesakovi pred barem na Stodolni kdyz jsem uz mel dost, ale zenichuv otec na rozlucce si myslel ze je to treba poradne zapit :)
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      KOC256: Jeste k tomu pripitku, jsem si uvedomila svou letitou praxi idmitani alkoholu...
      Me to treba i nalejou do sklenicky, nektery lidi proste neslysi to NE, vyignorujou, nalijou to bez kecu, no tak si teda tuknu, abych neurazila, a pak to vubec nepiju XD... Uz mi takhle jedna osoba prinesla panaka, no nakonec to vypila za obe a skoncila pod stolem :) kazdy sveho stesti strujcem, zejo....
      MORGAIN
      MORGAIN --- ---
      4PTO: Když mě pivo ani víno nechutná a pít tvrdej sama je divný, takže se snadno stane, že delší dobu nepiju vůbec, protože není příležitost na tvrdej a takový ten společensky přijatelný chlast já nerada.
      V anketě jsem to teda nezaklikla, protože sem asi měla skleničku aperitivu na vánoce, ale kdyby se mě někdo zeptal třeba na podzim, tak by tam ten půlrok klidně byl.

      A to jsem teda zapomněla, že jsem víc jak dva roky nepila vůbec v době, kdy jsem zpracovávala trauma z toho, že se můj táta málem uchlastal k smrti...
      KOC256
      KOC256 --- ---
      GRANTORINO:
      ne divny urcite ne. Mam to velmi podobne. Jen tedy obcas to pivo nebo vino na navsteve si proste dam. Tak me to spise prekvapilo :)
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      KOC256: jak pri peceni? S alkoholem nepecu, cukrovi nedelam a proste jsem nepila. Jo je to divny, ale ja v tehotenstvi vzdycky uplne prestala pit, presla me chut na spoustu veci a obvykle mi to vydrzelo i behem kojeni. Kdyz to vezmes, ze to znamenalo odpustit si ty dve tri sklenicky mesicne, fakt to nebyl problem :). Proste alkohol zas tak nemusim, ozraly lidi nesnasim. Do ospod nechodim, v kavarne si dam kafe, domu si to nekupuju, divny :)?
      KOC256
      KOC256 --- ---
      GRANTORINO:
      nerekl bych ze to je nepredstaviteolny ale to jako vazne sis 27 mesicu ani nelizla pri peceni, nebo ani pripitek na silvestra atd?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      D1RABBIT: erozprávy, které sleduje otec mého kamaráda, tvrdí, že už to tak levný pití nebude
      Půllitr piva za 70 korun? V Česku možná brzy realita | EuroZprávy.cz
      https://eurozpravy.cz/...alita/?fbclid=IwAR0yAEJbN8MZvnDxjIFm7TCBFVgmGkdADeiMrkJP-JKV6qpT0voC6fxEGmY
      ale nadruhou stranu, uvidíme, jak to bude vypadat
      Babiš zřejmě sní i o DPH u točeného piva, opět navrhuje její snížení na 10 % - Podnikatel.cz
      https://www.podnikatel.cz/...0/?fbclid=IwAR3iE9wbGgB1wM01gP8EnwAFytDdofbDiDNEEmp76f34JzucP8K8Hozk55A
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      4PTO: ja treba to odklikla. Kdyz jsem byla tehitna, pak kojila, tak jsem vzdycky nepila a to mas 9 mesicu + 18 mesicu a hned jsou z toho dva roky v klidu ;)
      A letos poprve od puberty jsem si ani nepritukla na silvestra, alkohol 0,00
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      NELLAS: nyx je bublina, tim bych se neřídil.
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      87HIGHFLYER: Podle výsledků tvojí ankety to zas tak tragické nebude... ale je fakt, že kecy typu "jednou to zkusit musíš" v mém okolí odezněly až relativně nedávno.. to jsou holt ty bubliny :))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam