• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    [SERVER ERROR]
    S2FI
    S2FI --- ---

Kolik uctu mam na nyxu?

118 hlasy od 118 respondentů

SKYRAY
      SKYRAY --- ---
      Prosim o anonymni anketu:

Kolik uctu mam na nyxu?
      1
      2
      3
      vice
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      [SERVER ERROR]
      HAWLIS
      HAWLIS --- ---
      [SERVER ERROR]
      HAWLIS
      HAWLIS --- ---
      SITH: trochu nerozumím pointě a vlastně vůbec netuším (i když se mě týká jen nyx). a vlastně myšlenka nad podobnou eventualitou nikdy neproběhla mojí hlavou :D takže sice dávám ne, ale pravdou je, že vůbec nevim (tedy pokud aspon trochu chápu otázku i s přilehlou následnou diskusí:) )
      SALVATOR
      SALVATOR --- ---
      SKYRAY: Moc to prožíváš. Prostě to byla zbytečná informace, která není nijak relevantní pro anketu a ty si asi představuješ, že si v těch mínuskářích vzbudila asi takovouhle reakci:

Když to spíš bylo asi nějak takhle:

SKYRAY
      SKYRAY --- ---
      MINERWA: Mne je to ale total jedno, prislo mi to pouze neuveritelne humorne, jak jsou nekteri uz totalne zblbli a hodnoti kazdou pi*ovinu :D
      4PTO
      4PTO --- ---
      SKYRAY: mínus za zbytečný koment...tvoje odpověď měla být jednoduché "ano" v anketě
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      KOC256:
      hm
      KOC256
      KOC256 --- ---
      MINERWA:
      Jeste muze delat sceny a vyhrozovat pomoci DI nebo demonstrativne odchazet ne?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      SKYRAY: asi by sis měla zvykat na obligátní mínusy, nebo ne a můžeš tady klidně brečet furt
      SITH
      SITH --- ---
      87HIGHFLYER: ano, může být.
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      SITH: předpokládám, že je jedno, jestli si to lidi napíšou přes messenger nebo by to třeba moje rodina pověsila jako příspěvek na můj profil. Tak je to myšlený?
      SITH
      SITH --- ---
      87HIGHFLYER: například tak, že máš spojené sociální skupiny, kde by jedna mohla informovat druhou, jsou-li v kontaktu.
      TOXICMAN
      TOXICMAN --- ---
      87HIGHFLYER: předpokládám se znalostí svého okolí udělej kvalifikovaný odhad, jak by to dopadlo
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      SITH: jako že by tam někdo hodil parte nebo jak? Btw jak to mám vědět?:)
      SITH
      SITH --- ---
      [SERVER ERROR]
      SKYRAY
      SKYRAY --- ---
      A ty dva palce dolu mam jako za co? :D Hlasuju 'jinak', tak uvadim duvod. Tady nekterym uz fakt jebe :D
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      JOPS: on si to ten nekdo nerozmysli den pred odletem, ze, takze se to jedno misto pravdepodobne obsadi nekym jinym. ale jasny, kdyby si tohle reklo vic lidi, letu ubyde.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam