• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    povolený počet hlasů na účet: 1
    KOC256
    KOC256 --- ---
    [SERVER ERROR]
    S2FI
    S2FI --- ---

Kolik uctu mam na nyxu?

118 hlasy od 118 respondentů

SKYRAY
      SKYRAY --- ---
      Prosim o anonymni anketu:

Kolik uctu mam na nyxu?
      1
      2
      3
      vice
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      [SERVER ERROR]
      HAWLIS
      HAWLIS --- ---
      [SERVER ERROR]
      HAWLIS
      HAWLIS --- ---
      SITH: trochu nerozumím pointě a vlastně vůbec netuším (i když se mě týká jen nyx). a vlastně myšlenka nad podobnou eventualitou nikdy neproběhla mojí hlavou :D takže sice dávám ne, ale pravdou je, že vůbec nevim (tedy pokud aspon trochu chápu otázku i s přilehlou následnou diskusí:) )
      SALVATOR
      SALVATOR --- ---
      SKYRAY: Moc to prožíváš. Prostě to byla zbytečná informace, která není nijak relevantní pro anketu a ty si asi představuješ, že si v těch mínuskářích vzbudila asi takovouhle reakci:

Když to spíš bylo asi nějak takhle:

SKYRAY
      SKYRAY --- ---
      MINERWA: Mne je to ale total jedno, prislo mi to pouze neuveritelne humorne, jak jsou nekteri uz totalne zblbli a hodnoti kazdou pi*ovinu :D
      4PTO
      4PTO --- ---
      SKYRAY: mínus za zbytečný koment...tvoje odpověď měla být jednoduché "ano" v anketě
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      KOC256:
      hm
      KOC256
      KOC256 --- ---
      MINERWA:
      Jeste muze delat sceny a vyhrozovat pomoci DI nebo demonstrativne odchazet ne?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      SKYRAY: asi by sis měla zvykat na obligátní mínusy, nebo ne a můžeš tady klidně brečet furt
      SITH
      SITH --- ---
      87HIGHFLYER: ano, může být.
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      SITH: předpokládám, že je jedno, jestli si to lidi napíšou přes messenger nebo by to třeba moje rodina pověsila jako příspěvek na můj profil. Tak je to myšlený?
      SITH
      SITH --- ---
      87HIGHFLYER: například tak, že máš spojené sociální skupiny, kde by jedna mohla informovat druhou, jsou-li v kontaktu.
      TOXICMAN
      TOXICMAN --- ---
      87HIGHFLYER: předpokládám se znalostí svého okolí udělej kvalifikovaný odhad, jak by to dopadlo
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      SITH: jako že by tam někdo hodil parte nebo jak? Btw jak to mám vědět?:)
      SITH
      SITH --- ---
      [SERVER ERROR]
      SKYRAY
      SKYRAY --- ---
      A ty dva palce dolu mam jako za co? :D Hlasuju 'jinak', tak uvadim duvod. Tady nekterym uz fakt jebe :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam