LODBROG: fakt tady chceš řešit otázku s agresivitou? on ho chce poznat, jenom aby mu něco vysvětlil, já ho k tomu nenabádala.....ani aby si to četl, ale když se chce nějakej cizí chlap se mnou potkat (což se stává tak jednou za měsíc, ale s tou agresivitou je to novinka), tak jsou síly nevyrovnané a on je takovej lidumil, že se vždycky přidá na tu slabší stranu, já ho k ničemu nenutím a klidně se se Salamanem potkám sama, jestli má takovou potřebu ubližovat ženskejm, obětuju se, natočím si to a dám ho k mezinárodnímu soudu! důkazy totiž musej bejt....to čumíš, jak se umim vykroucet, co? já vlastně nevim, co bych ti měla odpovídat, myslíš, že Amerika je svatá?
https://www.idnes.cz/xman/styl/operace-seaspray-bakterie-civiliste-armada-san-francisco.A180220_173117_xman-styl_fro(jeden děda byl proruskej a druhej děda byl cikán-toho proruskýho, co nás každej víkend bral moskvičem do přírody jsem nenáviděla, třeba mi nechtěl půjčit ve čtyř letech merkur, ten druhej mi jako čtyřletý nalejval tvrdej chlast do láhve od víčka-btw.to je nějakej trik na hyperaktivní děti?)