• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA:
    37,5 je tak nízko, že bych si dovolil tvrdit, že to měl v horkém létě každý... Jen si ji prostě neměřil :-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SKYRAY: tak to bylo sakra hodněkrát, když už na to máš diář :)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    MINERWA: Moment, musim se podivat do sveho teplotniho diare.
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Měli jste za poslední dva roky teplotu nad 37,5?

60 hlasy od 60 respondentů

SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    MORGAIN: V jazykove skole v zahranici.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ZBYNEK: Pravda
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MORGAIN: Chybí ti tam škola, práce...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---

Jak/kde jste se seznámili a dali dohromady se svým aktuálním nebo posledním dlouhodobým partnerem?

Instrukce:
    Dlouhodobostí směřuji k tomu, že je to záměr dlouhodobého vztahu, není úplně důležitý, jak dlouho ten vztah aktuálně trvá, jako spíš to, že v něm jste se záměrem dlouhodobého vztahu (tedy ne one night stand nebo friends with benefits).
    Je povoleno víc možností, protože se podle mě mohou překrývat.

92 hlasy od 70 respondentů

MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    IDLE: Já se taky občas k něčemu vrátím a tak, ale brala jsem to podle toho, co dělám aktivně teď - jako třeba v řádu plus mínus aktuálních měsíců, max roku. Pokud je něco teď jakoby dlouhodobě na střídačce, tak to nepočítám. A ť už je to proto, že teď to nahradilo něco jiného, nebo proto, že mám zrovna teď omezené kapacity.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    IDLE: mám to podobně. Za koníček ale považuju určitě něco nad rámec, co psala
    POZITRON: a dělám to pravidelně a dlouhodobě. Plus se mi koníčky rozhodně překrývají s prací více či méně. A nestíhám podle své představy nic, protože bych všechno chtěla dělat víc. Plus ani to neumím zredukovat, občas to i měním, střídám podle okolností..
    IDLE
    IDLE --- ---
    Já to nějak asi nejsem schopná spočítat. Chvíli se věnuju jedné věci, chvíli druhé, pak se vrátím k něčemu, co jsem dělala před pár lety, a zase to po čase vyprchá... Takhle najednou si to asi všechno nevybavím.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: tak to bude asi ten problem, ze ja pocitam jako konicek treba i takovy loveni pokladu v sekacich, lezeni po stromech, komunalni politiku a podobne.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: ne vsichni konkretne tomu vyctu, to jsem napsala blbe, ale zkratka ze jsou nejake takove zakladni cinnosti, i jine, kterym se proste i kdyby jen parkrat za rok venuje vetsina lidi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: čtení mám k životu tak přirostlý, že jsem ho nepovažovala za koníček. Něco jako čištění zubů a jídlo :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KEJML: to mas prave hned. si vem jenom zakladni volnocasove aktivity, kterym se venuji vsichni, treba brusle, kolo, lyze, plavani, vylety do prirody, cestovani, hrani deskovek, hrani her, cteni, cumeni na serialy, nejaky vytvarny vyziti typu kresleni, kolaze, to uz mas tech 12 ani nemrknes.
    KEJML
    KEJML --- ---
    POZITRON: Teda, to by mě trochu zajímalo co všechno tam máš, nechceš aspoň naznačit?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    POZITRON: Já jsem to nechtěla dělat nekonečný a když jsem to porovnala se škálou z té předchozí ankety, kde jsem čekala, že toho lidi budou mít spíš víc a měli toho spíš méně, tak mi přišlo, že by to mohlo stačit no... A zatím to podle výsledků vypadá spíš tak, že je to méně než více, no.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MORGAIN: prekvapilo me to maximalni uvedene cislo 12, prijde mi to strasne malo. zadani jsem cetla opakovane, tak myslim, ze ho chapu dobre a vim, ze to je 12+, takze treba 40, ale stejne.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MORGAIN: "Zájmem/koníčkem myslím činnost, která není mým hlavním nebo celkově významným zdrojem příjmů. "

jak rikal kamarad "kdyz mas konicky stejny jako praci, tak je to spatny, protoze pak nemas ani praci, ani konicky"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MORGAIN:
    doufal jsem že tam bude přesně tato možnost "Život je krátký na to dělat všechno, co chci!"...

Protože cíleně některé věci ignoruji. Kamarádi si třeba koupili motorky a říkají, tak si kup taky, ale já bych už prostě na to neměl čas... :) Už tak jsem byl max 5 víkendů letos doma :-D A to většinou bylo spojeno s nějakou rodinou oslavou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam