• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOC256: aha chapu, jo no jo, ty máš úplně pravdu, dík za upozornění, tak to pardon, už mlčim... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GRANTORINO: Ale minerwa si meri teplotu 10x dene, tak ona to musi vedet nejlepe! ;-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MINERWA:
    "Normální teplota může být i 37°
    Podle nových výzkumů může být pro někoho normální tělesná teplota až 37,3° ráno a 37,7° odpoledne. Neplatí již ani obecná hranice pro horečku 38° C. Starší lidé mají centrum termoregulace nastaveno níže. Jejich základní teplota je tedy nižší."
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOC256: bylo to tu v klidu, dokud jsi nepřišlo ty a nezačalo tvrdit, že si neumím měřit teplotu a měla bych o tom spíš číst, wtf?! a ano, poslední dva roky jsem si měřila teplotu tak často, že už bych mohla říct, že o SVOJÍ teplotě něco vím
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA:
    A není to tak, že zkusit si o tom něco přečíst a nepublikovat tu jen své mylné dojmy...

Zase to tu začínalo mít trochu úroveň... Škoda...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOC256: u mě to tak ve většině případech je, že to tak u tebe ve většině případech není, to je super, ale myslím, že to nikoho nezajímá
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA:
    Tak to není...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LORD_DE_SEIS: právěže to bude znamení, že je něco v nepořádku, svou teplotu mám 36,4-36,6
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MINERWA: Vždycky budeš mít svou teplotu - ať to bude 36,5°C nebo 40°C, pořád to bude tvoje teplota, takže čtvrtá možnost nemůže být nesprávná ;-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    00KUBAT: Normální teplota lidského těla se pohybuje kolem 36,5 °C. Pro někoho znamená paniku zvýšení o pouhý stupínek, pro jiného není problém ani 37,5°C. U některých lidí může být normální i taková teplota, kterou ostatní považují za zvýšenou, či naopak sníženou.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MINERWA: Ano vícekrát. Ale sranda, že úplně stejněkrát za poslední dva roky jako za posledních dvacet let.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KOC256: já nevím, jakou teplotu jsem kdy měl, ale za celou dobu jsem měl pouze svou teplotu. Nevím sice, jak bych zjistil, že bych měl něčí jinou teplotu, každopádně hlasuju pro poslední možnost.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA:
    37,5 je tak nízko, že bych si dovolil tvrdit, že to měl v horkém létě každý... Jen si ji prostě neměřil :-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SKYRAY: tak to bylo sakra hodněkrát, když už na to máš diář :)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    MINERWA: Moment, musim se podivat do sveho teplotniho diare.
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Měli jste za poslední dva roky teplotu nad 37,5?

60 hlasy od 60 respondentů

SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    MORGAIN: V jazykove skole v zahranici.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ZBYNEK: Pravda
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MORGAIN: Chybí ti tam škola, práce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam