• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOC256: myslíš studenty, nepracující a invalidy?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MINERWA:
    IMO není...
    "je mi to fuk" může být zajímavá statistiská hodnota :)

Kolika lidem to je fuk?
    DEB
    DEB --- ---
    VON_GILOTINE: a tesil ses? :))))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Uz meli ve stredu ted, hh
    NELLAS
    NELLAS --- ---

Těšíte se na firemní vánoční večírek?

78 hlasy od 78 respondentů

MINERWA
    MINERWA --- ---
    4PTO: dala jsem možnost "přeskočit hlasování", takže je poslední řádek imho zbytečný ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Těšíte na vánoční firemní večírek?

50 hlasy od 50 respondentů

4PTO
    4PTO --- ---
    uděláte někdo anketu jestli se těšíte na vánoční firemní večírek?
    -ano
    -ne
    -bohužel nemáme
    -naštěstí nemáme
    -je mi to fuk/blank/přeskočit..
    děkuji
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    VON_GILOTINE: blbost, když jsem já šla do primy, ještě nebyla povinná....měli jsme ples 2001 a byli jsme první maturanti nového tisicileti, 2001-7= školní rok 1993/4
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KEJML: ne, já jsem z pátý třídy šla na sedmiletý studium, ti po mně už šli na osmileté, já dělala maturitu v septimě, oni už museli v oktávě... prostě jsem tomu chodit do devaté třídy utekla
    ELIS
    ELIS --- ---
    HANNA: Ano, tohle jsem absolvovala já. Po páté třídě do primy a končili jsme septimou. Maturita 1998.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já jsem šel do školy v pěti a na střední ve čtrnácti...a první co po nás učitelka na střední chtěla, bylo to, abychom si připravili občanské průkazy...tak jsem se omluvil že občanský průkaz nemám, protože mi je čtrnáct, tak se mě zeptala - a co tady děláte? Taky tomu nevěřila...
    HANNA
    HANNA --- ---
    ZBYNEK: Nebylo to spíš tak, že na ZŠ jsi absolvoval 5 tříd a pak byl zkrácený sedmiletý gympl? To myslím existovalo ještě kolem 1996 (já už jsem šla v roce 1998 na osmiletý).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VON_GILOTINE:
    nepovinna devitka skoncila cca v 92.

Sestra je rocnik 1980 a sestra byla 1. rocnik s dobrovolnou devitkou (bylo jich ve tride asi 10), tedy pokud dobre pocitam to bylo cca 1994-1995.

Tim jen upresnuji.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    "v devadesatkach"... lol

nepovinna devitka skoncila cca v 92.

pokud si sel na osmiletej gympl tak si sel dycky z paty a absolvoval 8let gymplu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEJML:
    no je to napsáno blbě... viz má reakce...
    IDLE
    IDLE --- ---
    ZBYNEK: Pokud si vzpomínám, tak i tehdy se chodilo do primy až po páté třídě.
    KEJML
    KEJML --- ---
    ZBYNEK: Ok, tak to už mě minulo. Navíc moje chápání říká "jít z páté třídy" = "místo aby šel z páté do šesté, jde z páté do primy"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZBYNEK:
    Takže člověk s prémiovým vzděláním neumí jen počítat do pěti? OK boomer. ;-)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KEJML: Nechci se zastávat minervy, ale v devadesátkách byl první stupeň jenom čtyřletej a prima pak byla místo páté třídy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam