• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    EZEE
    EZEE --- ---
    DEB: Ja jim plneny papriky POUZE s houskovym knedlikem. Nedokazu si predstavit s ryzi. :D Babicka me to delala tak :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ZBYNEK: Já ráno dělám obojí zároveň.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---

Mate vnitrni monolog?

120 hlasy od 97 respondentů

VIXLE
    VIXLE --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SH_PANDA: ..ackoliv, poslouchejte, ona to kolikrat prava svickova nebyla. ale abych se vratil, ja jsem tedy na chalupu jezdil.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SH_PANDA: kdyz tak nad tim premyslim, tak to je mozna tim, ze jsem z vychodniho slovenska
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    TOMMY69: u nas doma byla rajska vzdy se stouchanymi bramborami
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DEB: vyznelo to blbe. Muze za to IF_. Nejsem fujky.
    Smazu se zitra na kompu.
    DEB
    DEB --- ---
    HNILOB: takze protože ty ses liny prase a nedokážeš si dojit na zachod, tak ostatní musi lezet/sedet v pochcanym pisku

skvelej life hack
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HNILOB: fuj, to je dost nechutný... a bobky posíláš taky kanálkem nebo to řešíš sofistikovaněji?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Jinak jako lifehack uvadim, ze treba na plazi, kdyz neni moc lidi, tak si sednu na prdel, pokrcim kolena a jednou nohou (patou) udelam mirny kanalek. Vystrcim pres nohavici a nenapadne mirim na kanalek.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    IF_: kua jsem se spletl. Ve stoje
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    IF_: Jak kdy, ráno rozespalej většinou v sedě, přes den vestoje.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    IF_: oboje... když jsem moc na kaši raději si sedám, než abych to musel pak vytírat...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    IF_: Tak si tam připočti jedno ve stoje. Už jsem dal zobrazit výsledky bez hlasování :)
    IF_
    IF_ --- ---
    HOWKING: Jde mi ciste o moceni zvlast:)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Soudě podle "Kurva hoši Guten Tag" a Polívkovy hlášky, že chlap musí vědět předem, co bude dělat a ženská si jen sedne a počká soudím, že jsou chlapi, co se při velké nevyčůraj (ale nevím - nikdy za celých svých víc jak 50 let jsem na tohle téma s nikým diskuzi neved :D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    IF_: Obojí. Když jdu jen čůrat, tak ve stoje, když jdu na velkou, tak u toho většinou i čůram (tedy v sedě).
    IF_
    IF_ --- ---

Otazka jen pro muze. Curate doma vsede ci ve stoje?

68 hlasy od 68 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam