SRNECEK: na amazon.de jsem nakoupil přesně před měsícem bez problému, ale účet aktivně používám, takže u mě nekalou aktivitu systém asi jen tak neuvidí... jestli pro tebe není problém registrovat nový účet a potřebuješ nakoupit rychle, tak bych to asi udělal, jelikož to ve výsledku může být rychlejší než support... billing statement je běžná praxe amazonu (setkal jsem se s tím ještě u paypalu), kdy ti naúčtují euro a pokud vše proběhne v pořádku, tak ti ho zase vrátí... alternativně se můžeš pokusit odblokovat svůj účet přes support, pokud se ti je nedaří kontaktovat na amazon.de, zkus amazon.com ... mě to teda nezní moc jako amazon, jelikož mi jejich podpora vždycky odpovídala dost rychle (ale s .de teda nemám ohledně supportu zkušenost)...
co se týká phishingu, tak pokud nelezeš mimo doménu amazon.com nebo amazon.de, tak se nemusíš bát... samozřejmě zabezpečené pc je v dnešní době nutnost, pokud máš hodně strach, nejjistější je si adekvátně nastavit internet banking (limity na transakce, potřebu potvrdit každou transakci přes sms, atd.)