• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4479Inspirace zenovými nočníky
    FOX
    FOX --- ---
    V noci z dneška na včerejšek se mi zdál děsivý sen. Byl jsem v něm úhledně naservírován na talíři v harmonické společnosti knedlíků a zelí. Na poslední! chvíli jsem dostal spásný nápad, z pod křídla vytáhl akreditaci a tváří v tvář vidličce jí šermoval s tím, že nejsem obyčejná, leč novinářská! Bože můj, jak já vám voněl! Na stole to jiskřilo emocemi, napětí by se dalo krájet. A v té napjaté chvíli se vám po očku mrknu na kartičku - prošlá. Smůla. Cizí prostředí, světlo na konci tunelu... Říkám si: konečně přichází lepší, duchovní věci a ono zatím... Tak do takových snů, pěkně prosím, dělám já!
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    Nejkrasnejsi jsou ty deadlinky na dosud nevytvorene almanachy.
    FOX
    FOX --- ---
    Napríklad toto je také pekné:

Klubovna

Musíme sehnat
    nějaký ušmudlaný holky
    aby jim nevadilo
    že je budeme válet po špinavý zemi
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Povedz - vopečbušt.
    DIRK
    DIRK --- ---
    jooooooj -- to je také krásne, že neviem, čo povedať viac.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Kruci, to mi připomíná psíky mlhodavy, které chová Kapitán Z:
    FOX
    FOX --- ---
    KUWAJT: "Ottův slovník naučný" nemlčel, odhalil pravou tvář KOALY. Máš právo na svůj názor. Nikdo ti ho nebere...

KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    FOX: Jak nesmysl? Ma naprosto charizmakteristicke zbarveni!
    DIRK
    DIRK --- ---
    FOX: Už jsem pozapomněl, že existují tak skvělá slova jako výpek. Aaaach!
    FOX
    FOX --- ---
    KUWAJT: Koala? Nesmysl, podle následujícího popisu se jedná o Kachnu Tyrolskou: http://www.vareni.cz/recepty/1975/
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    To neni potapka, ale koala.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    To je ale hanba.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Veď áno, to je isté.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DIRK: A v záhlaví sa mu zahniezdila potápka!!! Cha cha chá! To preto, že sa neumýva!
    DIRK
    DIRK --- ---
    Tenhle klub v poslední době stojí za pendrek. Majitel se mu vůbec nevěnuje, nereaguje na moderní a žádané technologické trenkytrendy a navíc se nikdy nemyje.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Pejsci

Táto fotografia z Jičína vypovedá o českom ludu všetko. Pre dalšie informacie kukec tu.
    VANEK
    VANEK --- ---
    DIRK: Pche, počkej, až nascanuju SVůJ dopis :-)
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    DIRK: hej plesam uz aj ja nad tebou...moja mala dusicka ac plna tuhy po kretenisme, nikdy nedosiahne takych dusevnych rozmerov ako su tie tvoje...daajte hrnce drootovat! daaajte hrrrnce drootovat!!
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    DIRK .. nezbyva mi jako kretenskemu bridilovi nez tise Ti zavidet pokrocily kretenismus a v soukromi dale pestovat a rozvijet svou pitomost.
    DIRK
    DIRK --- ---
    YAMAOTOKO: Opět se projevilo, že některé národy, které vyměšují zásadně do řeky Trnavky, nevědí, oč se jedná. Hrnec, ty chumaj, to sa drôtuje, to nie je dajaká Janošíkova walaška.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam