• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    GAISAKA:
    TAYLES: dekujeme, odejdete, bude klid:)
    LILY
    LILY --- ---
    GAISAKA: to je právě ono, ty sem chodíš za "blbci pro zábavu", někdo by sem rád chodil pro psychickou či jinou podporu a sdílení zkušeností.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GAISAKA: Tak sem nelez, jak prosté.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GIDDY: Víš co, dej mi ban než tě vyfuckuju, ty nenormální matko. Nazdar, já mám blbců na zábavu všude dost.
    BADIANE
    BADIANE --- ---
    ZUZKAOU: nebyla sama? Vtrhla sem s iD Tayles, a zacaly se svorne arogantne vysmivat domacim porodum, matkam ktere je chteji absolvovat, jejich obavam ze zbytecnych zasahu. A pak uz jen pokracovaly v braneni takto vytycenych pozic. Sorry, ale v tom vidim prinos k tematu nula, prinos pro hadky sto. Cornela akorat prohlasuje svoje pozice, malokdy odpovi na otazky, ktere se ji nehodi do kramu a nemohla by odpovedet to, co by se ji libilo. Diskuze uplne o nicem, pise sem jen proto, aby si honila ego, nikoliv proto, aby nekoho informovala, nikoliv pro vymenu nazoru (ona si je nevymenuje, ona by jen rada diktovala, co by si lidi meli myslet, resp. ze by myslet nemeli a jen chodit k lekari jako ovce na porazku; to uz vsechno vime, nic noveho jsem se tu od ni nedozvedela).
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ZUZKAOU: :-)

GAISAKA: Blbost, já doma nerodila a ty jsi ten nejpravější, kdo by měl hodnotit cizí prasárny.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLONDYNKA: ha - tentokrát to nebyla chyba, ale překlep ;-)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Mě nejvíc čtve, jakou dělají domarodky typu gidda a blondýnka ženám obecně.
    Jsem admin internetové diskuze, ale hlavně nechci nic řešit. A neobtěžujte mě do pošty.
    A nejsem tu tři dny, nehodlájm to číst, jen budu rozdávat RO podle svého uvážení /pokud bys měla kůstku cti v těle, blondynka ma minimalne RO taky, za svoje prasarny hodne ctvrte cenove.
    Fakt, ostuda všech žen.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ZUZKAOU: precedens, když už, bacha na cizí termity
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: Muck
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No jestli rozdávat tropické ovoce, tak po přečtení debaty a vyhodnocení kdo porušil jaká pravidla a jasně to deklarovat...

Nebo nejlépe nebanovat nikoho, ale naznat že tento precentes vede k takovým a takovým pravidlům a příště pro ty, co je poruší nastane to a to.

Jen tak an bloc vylosovat Cornelu není moc fér. Zvlášť když v tom fakt nebyla sama.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    BLONDYNKA: di do prdele
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GIDDY: Co kdybys promázla kompetenční námitky a šly bychom k těm porodům? :-)
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    TAYLES: ale plosimtebe, a proc? hele, nevim kdo jsi atd, ale prehanis to, me de o to, nejlepe tady nic nekorigovat, ale dyz mi tady nekdo zahlcuje klub srackama, ktere nechci cist, padz je jich moc, tak holt me k necemu lidi nuti, no..ma to tady byt o necem a je to o necem jinem, takze to budu muset nak zaridit, aby se to tu zas dalo cist a bylo to ku prospechu veci, kvuli ktere to tady vzniklo, dik za pochopeni
    podpis: nenormalni matka
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: Tobě chybí už jen vzteklé dupání nožičkama a mlácení pěstičkama. Jseš ty normální? nechtěla bys Giddy rovnou zažalovat za nehmotnou újmu na svém internetovém cítění?
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    a do posty mi taky prestante psat, jak si stezujete, kurnik fix, ju:) peace
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: tak s tímto přístupem bys to správcovství měla co nejdříve předat někomu normálnímu. nashledanou
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    pokud to tady bude nekdo furt pitvat a stezovat si, tak dostane taky cteni a hotovo, prestante me srat, zenske!:) jo, ja nechci zadne veci k reseni, nejlepe
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    LILY: nesmysl. nebo ti taky můžu říct, že jsi pyča a je to ok?
    LILY
    LILY --- ---
    TAYLES: majitel diskuze má právo dělat se svojí diskuzí naprosto cokoliv.
    LILY
    LILY --- ---
    TAYLES: nyx není obyčejná internetová diskuze, ale školní projekt, pokud mám správné info. Cornela už to zná, není to první mateřské auditko, kam v rámci zachování klidu a harmonie nemůže.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: nesmysl...neměla jsi právo dávat Cornele RO, aniž bys ho dala například i Blondýnce, která ji vulgárně nadávala a zveřejňovala zde soukromou poštu - to jsou daleko větší přešlapy, než že má Cornela jinej názor než Unie porodních asistentek, sorry
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    TAYLES: hele, pokud by to melo byt na me, neudelam nic, ja sem mirumilovna, elsi mas problemtak sem nechod a s nakyma pravidlama na me taky nechod
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam