• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GAISAKA: Hehe, pleteš se, ona právě pravidla diskuse určuje. A to právě proto, aby různí nejmenovaní jedinci nepřiváděli racionálně uvažující lidi svým přístupem k vulgaritám.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ILLUZE: a ty by sis nechala líbit...? Eree, ona mi rozšlapala bábovičku...
    a)Kam jinam patří nadávky, než do pošty?
    b)Netvářím se jako svatoušek.
    c) na základě tvou zpracovaných bodů a) a b): STFU
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    milá dáma, no né
    LAURA
    LAURA --- ---
    TAYLES: ses uz tak trikrat rozloucila a stejne tu furt otravujes... tak uz konecne tahni!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    LILY: ale houby. zas tady akorát přitakáváš té své Blondýnce - vzoru slušnosti a cti
    LILY
    LILY --- ---
    TAYLES: zkus se zachovat jako dospělý člověk. To jsou furt příspěvky ve stylu "mááámíííííí, kup mi už konečně to lízátkóóóóó!"
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GIDDY: ALE TAKHLE PROSTĚ POSTUPOVAT NEMŮŽEŠ. NENÍ TO O TVÝCH POCITECH, ALE O PRAVIDELCH MEZI NORMÁLNÍMI LIDMI. PŘIZVUKUJTE SI V POŠTĚ NEBO SOUKROMÉM KLUBU, CENZURA DEBATY NENÍ MOŽNÁ /ANI POTOM CO RACIONÁLNĚ UVAŽUJÍCÍ LIDI PŘIVEDETE SVÝM PŘÍSTUPEM K VLUGARITÁM. JSI SCHOPNA POCHOPIT FAKT, ŽE PRAVIDLA TÉHLE DISKUZE NEURČUJEŠ TY PODLE SVÝCH NÁZORŮ?
    POKUD SI CHCTETE SOUHLASDNĚ VRKAT TAK SOUKROMĚ. CENZURA DEBATY JE V DEMOKRATICKÉ SPOLEČNOSTI NEPŘÍPUSTNÁ, I KDYŽ TO TY EVIDENTNĚ NEJSI SCHOPNA POCHOPIT. TUTO DIKUZI NEVLASTNÍŠ, JSI ADMINEM. VYGOOGLUJ SI PROSÍM MEZI KOJENÍM CO TO ZNAMENÁ.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: já tady rozhodně nebudu psát dalších 20 reakcí na vaše zcestné otázky. čekám na svůj ban, již se na mě neobracejte, děkuji
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: máš ve zdejší diskuzi co říct k tématu tohoto klubu?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: hele nemínusujte furt a navalte ban, ať se můžu konečně uklidnit. nebo jak o to mám teda zažádat
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: to myslíš tu "kozenku"? já myslím, že piča a fašistická řeznice etc. jsou asi tak zilionkrát vulgárnější
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: a ty by sis nechala líbit, kdyby ti někdo v poště vulgárně nadával a ještě měl tu drzost tady ze sebe dělat svatouška a vysmívat se ti?

na hlavu postavené... :((
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: já bych ale fakt chtěla ban, myslím, že se tím výrazně zlepší má nálada
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    dat to privatne mi prijde vetsi zasah nez dat nekomu RO, holt si to akorat nekdo bohuzel bere osobne, ale lide, ja vas opravdu neznam, nevim jaci ste lide, jen me to mrzi za vas, ale vsak kazdy si na to prijde sam, nebudu poucovat, tak a prosim uz respektue to, ze je to tady o porodech doma a nejlepe pro lidi, kteri maji co podnetneho rict, ma to tady byt hlavne pro ty, co to nedosuzujou a uz me to fakt prestava bavit
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    GAISAKA:
    TAYLES: dekujeme, odejdete, bude klid:)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    LILY: Chápu, pak soukromě.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ano, uz se nebudu k nicemu vyjadrovat, je mi jasne, ze ne kazdy se mnou bude souhlasit..inu, komu vadi muj postup, neda se nic delat, ja zatim udelala tento krok, pripadne udelam dalsi, ze nekdo dostal cteni tak treba neni konecne reseni, treba jo, treba ne..

k tem porodum, ano

tak ja rozeslala ctyri doporucene dopisy na urcita mista, na moji pojistovnu, na magistrat a krajsky urad, a do nemocnice (na zaklade slepicarny)a uz mi prisly tri odpovedi, este pockam na tu posledni a pak este napisu na MZ, protoze tri z dotazanych uradu odpovedely ne na to, co sem se ptala (bud neumi cist, nebo nevi co jineho napsat) a vlastne mi nikdo neporadil..no hlavne to pak poslu na tu ligu lids.prav a budu mit lepsi pocit, ze sem neco udelala
    LILY
    LILY --- ---
    GAISAKA: to je právě ono, ty sem chodíš za "blbci pro zábavu", někdo by sem rád chodil pro psychickou či jinou podporu a sdílení zkušeností.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Kurnik, ten přátelský duch se nějak zdekoval :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GAISAKA: Tak sem nelez, jak prosté.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam