• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: já tady rozhodně nebudu psát dalších 20 reakcí na vaše zcestné otázky. čekám na svůj ban, již se na mě neobracejte, děkuji
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: máš ve zdejší diskuzi co říct k tématu tohoto klubu?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: hele nemínusujte furt a navalte ban, ať se můžu konečně uklidnit. nebo jak o to mám teda zažádat
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: to myslíš tu "kozenku"? já myslím, že piča a fašistická řeznice etc. jsou asi tak zilionkrát vulgárnější
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: a ty by sis nechala líbit, kdyby ti někdo v poště vulgárně nadával a ještě měl tu drzost tady ze sebe dělat svatouška a vysmívat se ti?

na hlavu postavené... :((
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: já bych ale fakt chtěla ban, myslím, že se tím výrazně zlepší má nálada
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    dat to privatne mi prijde vetsi zasah nez dat nekomu RO, holt si to akorat nekdo bohuzel bere osobne, ale lide, ja vas opravdu neznam, nevim jaci ste lide, jen me to mrzi za vas, ale vsak kazdy si na to prijde sam, nebudu poucovat, tak a prosim uz respektue to, ze je to tady o porodech doma a nejlepe pro lidi, kteri maji co podnetneho rict, ma to tady byt hlavne pro ty, co to nedosuzujou a uz me to fakt prestava bavit
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    GAISAKA:
    TAYLES: dekujeme, odejdete, bude klid:)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    LILY: Chápu, pak soukromě.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ano, uz se nebudu k nicemu vyjadrovat, je mi jasne, ze ne kazdy se mnou bude souhlasit..inu, komu vadi muj postup, neda se nic delat, ja zatim udelala tento krok, pripadne udelam dalsi, ze nekdo dostal cteni tak treba neni konecne reseni, treba jo, treba ne..

k tem porodum, ano

tak ja rozeslala ctyri doporucene dopisy na urcita mista, na moji pojistovnu, na magistrat a krajsky urad, a do nemocnice (na zaklade slepicarny)a uz mi prisly tri odpovedi, este pockam na tu posledni a pak este napisu na MZ, protoze tri z dotazanych uradu odpovedely ne na to, co sem se ptala (bud neumi cist, nebo nevi co jineho napsat) a vlastne mi nikdo neporadil..no hlavne to pak poslu na tu ligu lids.prav a budu mit lepsi pocit, ze sem neco udelala
    LILY
    LILY --- ---
    GAISAKA: to je právě ono, ty sem chodíš za "blbci pro zábavu", někdo by sem rád chodil pro psychickou či jinou podporu a sdílení zkušeností.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Kurnik, ten přátelský duch se nějak zdekoval :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GAISAKA: Tak sem nelez, jak prosté.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: taky chci jeden
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GIDDY: Víš co, dej mi ban než tě vyfuckuju, ty nenormální matko. Nazdar, já mám blbců na zábavu všude dost.
    BADIANE
    BADIANE --- ---
    ZUZKAOU: nebyla sama? Vtrhla sem s iD Tayles, a zacaly se svorne arogantne vysmivat domacim porodum, matkam ktere je chteji absolvovat, jejich obavam ze zbytecnych zasahu. A pak uz jen pokracovaly v braneni takto vytycenych pozic. Sorry, ale v tom vidim prinos k tematu nula, prinos pro hadky sto. Cornela akorat prohlasuje svoje pozice, malokdy odpovi na otazky, ktere se ji nehodi do kramu a nemohla by odpovedet to, co by se ji libilo. Diskuze uplne o nicem, pise sem jen proto, aby si honila ego, nikoliv proto, aby nekoho informovala, nikoliv pro vymenu nazoru (ona si je nevymenuje, ona by jen rada diktovala, co by si lidi meli myslet, resp. ze by myslet nemeli a jen chodit k lekari jako ovce na porazku; to uz vsechno vime, nic noveho jsem se tu od ni nedozvedela).
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ZUZKAOU: :-)

GAISAKA: Blbost, já doma nerodila a ty jsi ten nejpravější, kdo by měl hodnotit cizí prasárny.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLONDYNKA: ha - tentokrát to nebyla chyba, ale překlep ;-)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Mě nejvíc čtve, jakou dělají domarodky typu gidda a blondýnka ženám obecně.
    Jsem admin internetové diskuze, ale hlavně nechci nic řešit. A neobtěžujte mě do pošty.
    A nejsem tu tři dny, nehodlájm to číst, jen budu rozdávat RO podle svého uvážení /pokud bys měla kůstku cti v těle, blondynka ma minimalne RO taky, za svoje prasarny hodne ctvrte cenove.
    Fakt, ostuda všech žen.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ZUZKAOU: precedens, když už, bacha na cizí termity
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam