• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    ILLUZE: eh..už jsem diskutovala tu..http://www.nyx.cz/index.php?l=topicexec...toho doktora nechcu v životě vidět, musela bych mu ostříhat kudrny...ušmiknout koule. Pak jsem jela rozzuřená na zubní a tam mi kamarádka pověděla, že je pan doktor ZVLÁŠTNÍ...ale teda...je na stížnost...oba jsme vypěnili. Začalo to tím, že jsem mu řekla, že kvůli hraniční hodnotě a možné statistické odchylce na další testy jít nechci a už vůbec ne tento týden, bo mám už nasmlouvané schůzky. Začal prskat, proč teda jako mám děti, kdž nechci jít na 3 hodiny sedět na vyšetření v čekárně...atd!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KARETAKARETA: :)
    copak? ;-)
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    ILLUZE: tak jsem měla zážitek s diabetologií jako ty...soptím ještě teď! Ukazovali jsem si prostředníček a prskali na sebe s doktorem jako křečci! Blbeček!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GRANTORINO: s tím poplatkem v Podolí to jako fakt?! :((
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    GRANTORINO: spat v porodnim kresle?To je des teda :(
    TABBY
    TABBY --- ---
    Dobrocinny jarmark - vytezek venovan na podporu Ivany Konigsmarkove. Praha 20.4. a Brno 23.4.2012. Plakatek s podrobnostmi.
    LAURA
    LAURA --- ---
    Rodit se nebude ani doma, ani v nemocnicích. Heger chce porodní domy - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/heger-prosazuje-porodni-domy-dj5-/domaci.aspx?c=A120320_204853_domaci_ert
    Jako porodní domy super, ale teda achjo: "Že bychom umožnili porody doma, s tím nepočítáme, to je příliš velké riziko pro dítě i pro matku"
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ILLUZE: A hlavne kdyz uz clovek doma ma nejake deti, tak je to taky jine...
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Tihle to zvládli i na benzínce :)

Poslanec VV Vysloužil odrodil na benzínce svého potomka – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/262437-poslanec-vv-vyslouzil-odrodil-na-benzince-sveho-potomka.html?ref=boxF
    LAURA
    LAURA --- ---
    ILLUZE: mohlo by tam být klidně jako v hiltonu, ale doma je doma.. jako další dítě mít ještě nějakou chvilku nebudu, ale z tý představy, jak se s někým dohaduju, jestli SMÍM se svým dítětem odejít domů, se mi dělá zle už teď.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    RENFRI: tak zrovna tam bylo fakt takové zázemí, že člověk domů až tak nespěchal - malá byla u mne, příjemný personál a moc hezké zázemí...
    ale je pravda, že jako den dva dobrý a pak už člověk nemyslí na nic jiného, než jak být konečně doma mezi svými a bez režimu, kdy se vstává v tolik a tolik a je nutné denně absolvovat několik vizit a vyšetření
    a hlavně - spát ve vlastní posteli, mýt se ve vlastní vaně a především - dopřát sobě i dítěti kousek soukromí a hlavně klidu
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    LILY: no nevim, právě u milosrdných mi chtěl vyvolávat porod doktor, který ani neznal mé jméno, tři dny před termínem...
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: já na ně furt slyším pět chválu. Ještě že jsem zpátky v Brně, kdyby náhodou došlo na další těhotenství.. :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: Tak treba Milosrdni v Brne po porodu na pozadani nemeri, nechaji to klidne na pozdeji, ono to miminko nevyroste za 3 hodiny 5cm, zejo ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    A pak že to nejde. :)
    Viz RENFRI rodit doma a RENFRI být s mámou a měřit až později..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A jen perlicka zase z Polska, tam rodila zena jineho meho kolegy minuly tyden, jednak teda neskutecne rychly porod, v 10.56 mi psal, ze to teda asi zacalo a jedou do porodnice a ve 14.45 uz jsem mela v mailu fotky male Mariannky, tak jdyz jsem ho otravovala s mirama, tak mi psal - vzdyt se narodila asi pred 2,5h, tak jaky miry, ted je s maminkou, to budu vedet az tak zitra... a rovnou nastoupil na dvoutydenni otcovskou dovolenou, kterou maji ze zakona...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jinak teda mam v Nizozemi kamarada - kolegu, docela vysokeho manazera mezinar. firmy, ktery ma 4 deti a byl docela v soku, kdyz jsem mu rekla, ze jedu rodit do porodnice, tak projevoval uprimne obavy o to, co je teda spatne a co s nama neni v poradku, kdyz nemuzu rodit "normalne" doma. ;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: No prave, ze jo :-)
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: ona se ta pohádka o sanitce pořád ještě vypráví? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam