• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    LILY
    LILY --- ---
    A pak že to nejde. :)
    Viz RENFRI rodit doma a RENFRI být s mámou a měřit až později..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A jen perlicka zase z Polska, tam rodila zena jineho meho kolegy minuly tyden, jednak teda neskutecne rychly porod, v 10.56 mi psal, ze to teda asi zacalo a jedou do porodnice a ve 14.45 uz jsem mela v mailu fotky male Mariannky, tak jdyz jsem ho otravovala s mirama, tak mi psal - vzdyt se narodila asi pred 2,5h, tak jaky miry, ted je s maminkou, to budu vedet az tak zitra... a rovnou nastoupil na dvoutydenni otcovskou dovolenou, kterou maji ze zakona...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jinak teda mam v Nizozemi kamarada - kolegu, docela vysokeho manazera mezinar. firmy, ktery ma 4 deti a byl docela v soku, kdyz jsem mu rekla, ze jedu rodit do porodnice, tak projevoval uprimne obavy o to, co je teda spatne a co s nama neni v poradku, kdyz nemuzu rodit "normalne" doma. ;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: No prave, ze jo :-)
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: ona se ta pohádka o sanitce pořád ještě vypráví? :))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TEMASU: No joo, no, to holt asi skoro vsude.. tak uvidime, zatim je vubec druhe ditko ve hvezdach, tak co ja vim, co bude, az budu znovu tehotna, treba se bude obecne rodit doma s holandskou sanitkou za dverma :-D
    TEMASU
    TEMASU --- ---
    RENFRI: Tak včerejší návštěva Hořovic byla pro mne veskrze pozitivní. Ale s těmi ambulantními porody tě nepotěším. Budou se jim bránit zuby nehty.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    Stránky jedné porodní báby...
    http://uporodnibaby.blogspot.com/
    cetly ste si i ten clanek pod clankem od te Polivkove? jak se PA z Brna snazi otevrit porodni dum? zajimave a fakt na palici, jako vsechno u nas uz asi fakt..me pobavily vsechny odpovedi na me dopisy, ted mi prisel i posledni...kraj, magistrat i spadova porodnice me odkazuje na mou pojistovnu, ktera mi prej ma zajistit peci u porodu doma, pritom pojistovna mi neposkytla jediny kontakt na nejakou PA, ktera by mela povoleni delat porody doma...takze to poslu na ligu a pak napisu i hegerovi..a pripadnou odpoved zas na ligu, a este pojistovne zejo
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    MEDICAL TRIBUNE CZ > Nejistá sezona domácích porodů
    http://www.tribune.cz/clanek/26036
    LILY
    LILY --- ---
    KARETAKARETA: mohl by to třeba někdo udělat jako diplomovou práci. :) Jen nevím, v jaké škole a jakém oboru by se to dalo použít.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    LILY: uáááá...to je blbě...:-) To budu muset vymyslet jinak...do nějaké tabulky..jinak mne jebne!
    LILY
    LILY --- ---
    KARETAKARETA: původně Brno (jen v době těhotenství a necelých dvou let po porodu Praha), vzdělání VŠ, zřejmě přírodovědné(?) - farmacie, v době těhotenství pracující jako lékárnice, plánující po porodu postupně přejít na OSVČ (shiatsu masér a craniosacrální terapeut), žíjící v manželství, řekla bych, že věřící, ale nezapadající do žádných oficiálních náboženských škatulek...noo, člověkče, dá práci to dát do kupy. :))
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BLONDYNKA: já se nebráním ;-)

konstatuji, že podobné výroky může z klávesnice vypustit jen xenofobní trouba

návdavkem nedokáže odpovědět na žádnou přímou otázku a pokaždé konstruuje výmysly, kdo co jak myslel a proč se tak choval, z čehož následně vyleze, že jedině on s tím má nějaký problém a bohužel je v něm neutuchající pnutí se s námi ve zdejším klubu bez jakékoliv osobní zkušenosti v probírané oblasti o své "názory" podělit...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    BLONDYNKA: Proč jsi vůbec odváděla řeč od tématu? Já vznesla jasnou otázku...nabídku...něco věcného, a ty to z principu shazuješ? To si něco dokazuješ nebo co??? Jasně je tu napsané V PŘÁTELSKÉM DUCHU, ale ty normálně agresivně startuješ na kohokoliv, koho nepochopíš a z principu nepochopíš kohokolicv, kdo ti nesedl. Prostě...zvláštní..slušně řečeno!
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    LAURA: jj, to taky byla spíš věcná:)
    jinak se nemůžu zbavit dojmu, že jde většinou o nějakou formu komplexu, mě to funguje tak, že když se nad něčím ušklíbám, nebo se mi něco nelíbí a dotýká se mě to, tak si (ne vždycky bohužel ) uvědomím, že je to můj problém, že se mnou něco není v pohodě a ne s tím, co mi není po chuti..
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    :D
    LAURA
    LAURA --- ---
    BLONDYNKA: :))) jo, to jsem si všimla ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam