• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    TABBY: to jo,a jelo by to cele nanovo.Ale urcite to zvladne :)

KERRAY: myslím,že jsou to věci,které asi kdokoli kdo o domácím porodu promluví,že ho zažil nebo plánuje,slyší od oponentů často a stále znovu se opakují.Přeci jenom argumentů proti se ukazuje pořád dokola jen pár a v podobné formulaci.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    není to některá z vás tady, čistě náhodou? místy mi připadalo, jako by se vyjadřovala přesně k věcem, které tu projely docela nedávno...
    TABBY
    TABBY --- ---
    BERENIKEE: Akorat doufam, ze se ji ten treti porod taky vydari, paac jinak si na ni media smslnou...
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    TABBY: perfektne podane :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    Pekne a vystizne:
    Ekonomka Šichtařová: Chcete dítě s hormonem štěstí, nebo zfetované infúzí? | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/45660/ekonomka-sichtarova-chcete-dite-s-hormonem-stesti-nebo-zfetovane-infuzi.html
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Vladimíra Dvořáková — Ivana Königsmarková — Hana Marvanová

Tah dámou: 24. 3. 2012 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10315089302-tah-damou/212411058160012/
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    GIDDY: no podle toho co jsem se dočetla to dělal ten doktor blbě...na přesné časy se nehrálo...
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    GRANTORINO: na co prosim reagujes? na jakou diskuisi? nejak sem se nechytla, diky:)
    KARETAKARETA: ja sem ten cukrovkovy test odmitla, protoze dyz sem si zjistovala jak se ma sparvne delat primo na diabetologii, v ordinaci meho gynekologa mi ho mela delat sestra, ktera tomu nerozumi a delala by to spatne, timapdem uplne k nicemu, protoze by vysledky byly nepresne, a jak sem zjistovala, hodne tehle testu se dela nepresne, tedy k nicemu..a pak na neco chod a ver doktorum..
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    RENFRI: aha...pošta...tak sry! Ale bvy tu taky občas řešíte OT a vzhledem k tomu, že jsem hledala v příspěvcích od ILLUZE tu!! o occg, tak jsem to dala se! Moje chyba!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KARETAKARETA: Riskuji, ze na me opet vyjedes, byt se slusne zeptam, ale neda mi to - Dobry, chapu, doktor te nastval, uz o tom cteme v jinem klubu. Proc to musis psat i sem, do tematu s nazvem Porod doma? Jakou to ma zase souvislost? Rodit doma nebudes, jak sama rikas, nejspis ani prirozene, ale sekci, ale sem musis psat sve zazitky z ogtt? Proc? Illuzi se to da sdelit i do posty.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    ILLUZE: jasně, ale jeho by nenapadlo kvůli mě zrušit pacienty a jít o víkendu, když bych měla čas jít ordinovat...přičemž JÁ HO PLATÍM!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KARETAKARETA: odkaz se háže do všeobecného seznamu

no děti si pořizuješ, abys mu to odseděla v čekárně, ne? :-D
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    KARETAKARETA: pak teda zakoktal, že se neptal jako doktor...ale už bylo vymalováno.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    ILLUZE: eh..už jsem diskutovala tu..http://www.nyx.cz/index.php?l=topicexec...toho doktora nechcu v životě vidět, musela bych mu ostříhat kudrny...ušmiknout koule. Pak jsem jela rozzuřená na zubní a tam mi kamarádka pověděla, že je pan doktor ZVLÁŠTNÍ...ale teda...je na stížnost...oba jsme vypěnili. Začalo to tím, že jsem mu řekla, že kvůli hraniční hodnotě a možné statistické odchylce na další testy jít nechci a už vůbec ne tento týden, bo mám už nasmlouvané schůzky. Začal prskat, proč teda jako mám děti, kdž nechci jít na 3 hodiny sedět na vyšetření v čekárně...atd!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KARETAKARETA: :)
    copak? ;-)
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    ILLUZE: tak jsem měla zážitek s diabetologií jako ty...soptím ještě teď! Ukazovali jsem si prostředníček a prskali na sebe s doktorem jako křečci! Blbeček!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GRANTORINO: s tím poplatkem v Podolí to jako fakt?! :((
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    GRANTORINO: spat v porodnim kresle?To je des teda :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam