• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    BERENIKEE: Taky hledám, ale obavám se, ze vesměs se všechny dost bojí :(
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    Nevíte prosím o PA,která má povolení k domácím porodům a byla by ochotna dojet do Brna?Tady v Brně nemá povolení žádná a i ty které chodily k domácím porodům od dubna nechodí,maximálně rozjedou porod doma,ale pak se jede do porodnice.Díky za info,klidně i do pošty.
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    GIDDY: Bohužel se mi opravdu ozvala jen Giddy (z řad domarodiček)...Tak kdyby jste si to někdo ještě rozmyslel budu ráda. Nebudem probírat žádné intimnosti a celé to potrvá cca 15 minut.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    holky, WERCA23 ma jako domorodicku jen me a my nebydlime v Pze, sme z ruky, ozvete se naka ochotna prazacka
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Dobrý den dámy, sháním ženy které mi pomůžou se zápočtem do školy a nechají se natočit jak mluví o svém porodu (jedná se o dokument porody doma versus v nemocnici)....ať jste rodily kdekoliv - v tomto auditku tedy asi spíše doma, nebudu se ptát na žádný velký intimnosti, jen na spokojenost z peci PA atd, pocity, určitě se domluvíme....ksichty v případě zájmu rozmažu...kdyžtak pošta, díky
    LILY
    LILY --- ---
    ZEGA: to bych tam asi zase začala chodit. :) Teď jsem tam nakoukla a stačilo mi přečíst dva příspěvky, kde se psalo cosi o nedostatečném počtu neočkovacích matek pro reprezentativní vzorek a o nějaké studii (což je to samé, jako před pár měsíci), tak jsem zase zmizela..
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    KUBALIBRE: už má RO a přemýšlím že z toho udělám privát
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    tsi woe cornela zase v očkování řádí :) NYX by jí měl založit audítko - vědma radí aneb cornella je náš medicínský bůh...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ČT: V Česku začnou vznikat porodní domy - ČeskéNoviny.cz
    http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/ct-v-cesku-zacnou-vznikat-porodni-domy/805192
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    právě :( škoda že nechtějí povolit aspoň porodní domy :(
    TABBY
    TABBY --- ---
    KUBALIBRE: Tak ja si myslim, ze principielne ani zmizet nemuze. Vem si uz jenom kapacitu - kdyz maji dva porodni saly, tak si proste nemuzou dovolit, aby jim jeden blokovala dva dny nejaka rodicka, musi to sup sup odsejpat ;)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    TABBY: ráno před 8. hodinou mluvili sněkým z TOP09 a ten byl pro zavedení přirozených porodů v nemocnici a vyjmenoval vše, proč sme tam nerodili...bohužel si myslím, že postoj českých lékařů se moc nezmění a "tlak" na rodičku z nemocnice jen tak nevymizí...
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hlasovani o domacich porodech: http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/portal
    Anketa je v prave casti stranky v jeji dolni tretine.
    Plus diskuse na FB.
    LILY
    LILY --- ---
    LEPEK: já jen na gyndu a pak akorát k PA a byla jsem moc ráda, že mě nikdo na žádné kontroly do porodnice a na monitory nenutí, člověku podle mě kromě jiného odpadne spousta stresu.
    Navíc mi "preventicní" monitor přijde jako laikovi jako něco naprosto zbytečného - nechápu, proč bych měla několik týdnů před porodem zkoumat, jestli náhodou nemám kontrakce...a srdeční činnost dítěte lze zjistit i jednodušeji.. :)
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    SEVERINE: nevim, prej do peti let ditete me nebudou nikde ani honit, pak uz ale jo, takze do peti let bych to mela uhrat, esli mi ji vubec vemou do nake skoly, ted mi ji stejne nevzali kvuli kapacite
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZEGA: jejda.. a ja to napsala do blbyho klubu :) tady je diskuze normalni.. sorry !!
    TABBY
    TABBY --- ---
    SEVERINE: Jsou skolky, kde to nehraje az takovou roli ;) A dela se to tak, ze mudra napise "ockovan(a) dle individualniho ockovaciho planu". Vyzaduje to ale dobrou vuli na vsech stranach, coz byva drobet problem.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    GIDDY: nojo, ale bez něj nebude ve školce .. nebo to jde nějak obejít?
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    KUBALIBRE: ma vsechny ctyri, zlato..
    ale nema zatim ten priorix nebo co to je, ten davat nechci vubec
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ZEGA: Promiň, špatně jsem si přečetla dotaz, takže Infanrix Hib (ČK, tetanus, záškrt, hemofilus influenzae B) bez hemofilové složky není odpověď. Nic takového co píšeš bohužel neznám:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam