• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZEGA: jejda.. a ja to napsala do blbyho klubu :) tady je diskuze normalni.. sorry !!
    TABBY
    TABBY --- ---
    SEVERINE: Jsou skolky, kde to nehraje az takovou roli ;) A dela se to tak, ze mudra napise "ockovan(a) dle individualniho ockovaciho planu". Vyzaduje to ale dobrou vuli na vsech stranach, coz byva drobet problem.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    GIDDY: nojo, ale bez něj nebude ve školce .. nebo to jde nějak obejít?
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    KUBALIBRE: ma vsechny ctyri, zlato..
    ale nema zatim ten priorix nebo co to je, ten davat nechci vubec
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ZEGA: Promiň, špatně jsem si přečetla dotaz, takže Infanrix Hib (ČK, tetanus, záškrt, hemofilus influenzae B) bez hemofilové složky není odpověď. Nic takového co píšeš bohužel neznám:(
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    ZEGA: ny my nemáme poslední hexa u emilky a taky sme čekali dokud to šlo...s daníkem ještě uvidíme, ale taky to budeme odkládat co se dá...hodně štestí s bojem s doktorama...už sme byli i na hygieně...
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ZEGA: teď si o tom zrovna dopisuju s id Ulilia... hodím ti to do pošty
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    no.. diskuze zde opravdu nema smysl. nebot je opravdu jednostranna a nerespektujici.

je mi lito.

a mimo. zivou vakcinu jsem odsunula az do doby nez pujde dite do skolky a i pak budu s mudrou diskutovat.
    hexu zoe dostala prvni v 8 mesicich a do ted lituju ze jsem nepockala dele.

u deti s indivindi planem existuje pry jeste jina moznost nez hexa 2+1 (plus obrna navic). myslim ze by to mely byt jen 2 davky. nevite o tom neco??
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MAGGIE: vypadlo mi tam slovo "věci"
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    KUBALIBRE: dobra masáž, co? a když jsem se ptala na konkrétní lékařské, nic jsem se nedověděla..
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    KUBALIBRE: Já o tom mnoho nevím, ale sestra žije ve Finsku a mají tam úplně jiný zákony. Očkování je ve většině případů doporučené, jen ve velmi omezené míře povinné. :-)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    tsi woe že já do toho audítka o očkování vubec lez a ještě navíc něco psal... armáda bezdětných mediků mě tam cupuje na kousky svými argumenty :)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    LEPEK: já byla na pár prohlídkách na gyndě a pak už jen u Ivany. Monitory jsem odmítla. jen jsem tam sepsala porodopis, kdyby náhodou...
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    KUBALIBRE: ježiš ale tam je zase jen hromada příspěvků od cornely, tam raději ani nepolezu :))
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    IBERIA: dík, koukám že se tu probírá na nyxu vše :))
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    KUBALIBRE: patří spíš do očkování pro a proti:) [ Očkování - pro a proti ]
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    KUBALIBRE: a k neštovicím...taky sme byli naschvál u jedněch lidí s neštovicema a malá nic... :)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    malé OT, ale taky máme problémy s očkováním...
    Dceru očkovat nenechám, raději sbalím kufry a mizím odsud - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/pribeh-dceru-ockovat-nenecham-radeji-sbalim-kufry-a-mizim-odsud-pvq-/zdravi.aspx?c=A120607_113336_zdravi_pet
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    No, moji story znáš. Ze mne doktoři rostou. Nejvíc samozřejmě ale sestřičky, ty ví všechno nejlíp. ;-)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    a holky, chodily jste pred porodem doma na nejake prohlidky na gyndu a do porodnice - myslim takove ty monitory atd... a nebo jste volil jinou cestu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam