LURA: ja jsem prave slysela vic informaci. Ze se to musi resit tema atb pri porodu a i to, ze se to resit nemusi. Atb mi snad nijak moc neuskodi, odmitnout je sice muzu, ale uprimne nevim, jaka jsou s tim spojena rizika a nemam chut se uporodu s nekym hadat. Muj doktor mi dokonce napsal penicilin, ktery jsem teda ani nevyzvedla.
YEETKA: nepsala, jen jsem se tu dotazovala, jestli s tim nekdo nema zkusenost. Ano, mam pozitivni nalez a porad nevim, jak je to s tim ambu porodem:) Jsem pripravena na to, ze me budou vsemozne desit, ale rada bych vedela, kde je realita. S tim potvrzenim vim, ale radsi jsem si ho nechala vystavit, abych mela neco v ruce. Nase pediatra kdyztak muze provest pripadna vysetreni, ktera by delali v porodnici? Myslim teda ta, ze kterych se pozna, zda se mimino pri porodu nakazilo.
Docetla jsem se, ze riziko nakazy jsou asi 2%, takze minimum. Vubec nevbim jak si s tim poradit...
a jeste jsem zjistila, ze si pani doktorka do zpravy napsala, ze jsem ji rekla, ze mi tvrdne bricho. Coz jsem ji sama nerekla a ona se me neptala. Po prvni navsteve TP moje duvera v toto zarizeni znacne klesla...