• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ZEGA: kdyby sem byla ještě 2v1, tak o tom reálně uvažuju
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    ZEGA: byt prazska tak jdu, ale takhle nemam moznost se tam se 2 detima dopravit..beha mi z toho mraz po zadech, stat evidentne udela cokoli jen aby ji odsoudili..
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ZEGA: trochu se bojím, že bych tam mohla někomu dát přes držku.. :( Ale možná jo, jako zástupce těch, co rodili v porodnici a přesto zcela stojí proti postoji státu. Uf, úplně se mi zase zvedl adrenalin..
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Budete se nekdo ucastnit?
    771. Příběh Ivany Königsmarkové diktují i nadále represivní složky státu | Příběhy pro Ivanu
    http://www.pribehyproivanu.cz/...ribeh-ivany-konigsmarkove-diktuji-i-nadale-represivni-slozky-statu/
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KOLTA: nemuzes. Ale do budoucna, kdyby ses rozhodla pojistovnu svoji nebo ditete menit, tak si uz rozmysli, kam prejit. Podat zadost muzes uz jen dva mesice. Muzes to zmenit jednou za rok, vzdy k novemu roku. A zazadat o to musis nejpozdeji pul roku predem, tudiz do konce cervna.
    sry za ot
    KOLTA
    KOLTA --- ---
    LILY: Mám 217. A bohužel, že dítě nemůžu přihlásit kam chci jsem se dozvěděla až teď...
    LILY
    LILY --- ---
    KOLTA: a jakou máš? Nejběžnější je 111, 201, 207, 211. A pak jsou holt ty oblastní, které jsou v jednom městě zastoupeny hojně, jinde vůbec.
    KOLTA
    KOLTA --- ---
    Myslela jsem prahu, ale snad uz to mám vyřešené=). Zkoušela jsem i tu Bartuskovou, kterou tady nekdo zminoval, ale zjistila jsem, ze jsem u pojistovny, ktera v Praze bohuzel moc nefrci(a jak jsem zjistila ani nelze rychle zmenit), takze jsem stejne nemela moc na vyber..
    LILY
    LILY --- ---
    KOLTA: možná s křížkem po funuse (a možná se neptáš na Prahu), ale za našich časů (před 4 lety) s tím neměla problém Nedělková, ordinace v Italské ul.

YEETKA: mně přišlo zvláštní, že moje gynekoložka přítomnost streptokoka vůbec nezkoumala (ale ani po mně nechtěla test na cukrovku atd.)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Diagnóza: domácí porod, napsali lékaři do karty mé dcery v nemocnici - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/domaci-porod-cy9-/deti.aspx?c=A140404_145103_deti_haa
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    FRONEMA: ona už ta formulace "odrodila jsem spoustu dětí", mluví sama za sebe...protože, podle mě, není dítě "odrozeno" doktorem, nýbrž porozeno ženou...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MFIN: ty jo "Víte, rodit doma v dnešní době, kdy máme k dispozici nejmodernější metody a přístroje pro případ komplikace, se mi zdá značně nezodpovědné. Odrodila jsem spoustu dětí a vím, že se může z krásného porodu stát ve vteřině tragická záležitost. Dnes navíc mohou být i tatínci přítomni na porodním sále a to je obrovsky přínosná věc."
    ta se mi nezda moc friendly
    MFIN
    MFIN --- ---
    Já jsem spokojena s MUDr kosovou http://www.ibestof.cz/...a/mudr.-hana-kosova-ph.d.-ifepag-%E2%80%93-gynekolog-detsky-gynekolog-.html ordinaci ma na slunečním náměstí na Praze 5 http://www.eyecentrum.cz/gyn_specializace.html, ale nevím zda bere, zkus si zavolat
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Mohly byste prosim doporucit gynekolozku v praze? z toho co tady uz probehlo jsem uz zkousela Jandovou, ta neprijima nikoho a Kettnerovou, ta neprijima VZP
    ADD
    ADD --- ---
    KOLTA: Já sháněla tak, že jsem se poptala kamarádek, které rodily doma.
    LAURA
    LAURA --- ---
    KOLTA: já jsem se ptala výslovně na ambulantní porod, většina pediatrů (včetné pediatričky mého staršího syna), mě už po tomto dotazu odmítla. Když jsem se dovolala někam, kde mě po dotazu na ambu porod rovnou netřískli telefonem, ptala jsem se dál i na porod domácí. Nelhala jsem, chtěla jsem jednat na rovinu. Nakonec byl stejně aktuální ten ambulantní porod, doma se moje dítě zřejmě narodit nechtělo.
    KOLTA
    KOLTA --- ---
    LAURA: a to jsi se jich rovnou ptala na domaci porod? Ja jsem si rikala, ze bych nejdriv vytasila ambulantni a pak pripadne prisla s tim, ze jsem to do porodnice nestihla, ale nadruhou stranu stejne by v tomhle pripade bylo jasny, ze se jednalo o planovany porod doma (porodnice 2min z baraku a ja prvorodicka), tak nevim, zda to teda nerict rovnou, aby clovek mel jisottu=).
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Hned jak budu mit aspon na chvili volnou i treba jen jednu ruku, napisu ;)
    OXIS
    OXIS --- ---
    BARETKA: mně by to taky moc zajímalo!
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    ZEGA: gratuluju! nechces napsat podrobnejsi report? zajimalo by me, jak se rodi doma bez PA :) btw. jak se jmenuje synek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam