• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    TABBY
    TABBY --- ---
    Pece PP a narok na PPM - klik.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    víte o tomhle?

Jak se přidat k revoluci růží?

Položte růžové růže před dveře porodnice, kde Vám bylo vykonáno násilí, anebo kde se k Vám chovali neuctivě a bez respektu.

Můžete napsat i pár vysvetlujících řádků jako vzkaz.
    Dokumentujte, vyfoťte nebo naskenujte potom Vaši růži a nasdílejte to s hashtagom ‪#‎rosrev‬ zde na facebooku.
    pokud chcete zůstat v anonymitě, pošlete nám fotku do zpráv a my to zveřejníme za Vás na stránce Czech Roses Revolution na Facebooku.
    (Podobná akce v USA s hashtagom ‪#‎BreaktheSilence‬ (‪#‎PřerušMlčení‬) měla v revoluci za nenásilné porodnictví velký úspěch).

Nemlčte, i když to bolí. Tady ticho neléčí.

víc infa tu https://www.facebook.com/pages/Roses-Revolution-Czech-Republic/127782267391976?fref=nf
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    ULILIA: Milada kamarádce říkala, že by bylo škoda o takové místo přijít, když už se tam toho tolik vybudovalo a Věra mi řekla, že prostě byl čas a že už zas chtěla dělat s Miladou a představila mi sympatickou mladou holku co je její pravá ruka. Takže vím prd:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TABBY: taky mě to děsí a to jsem tedy neznala ani tyto podrobnosti, mám strach, že to bude třeba jako v Americe, kde si jich naberou dvanáct najednou a v lepším případě si jich nevšímají.
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    LAMIA: Aha, v tom prípade pardon a vďaka za čerstvé info. A vieš, čo ich viedlo k návratu? Zmena primárky?
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    BARBARA0709: jen mají plno do března prý
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    ULILIA: milada už delší dobu jo a teď jsem se viděla s věrou na konferenci o domácích porodech a říkala, že už ke také zpět
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    BARBARA0709: Mam este tip na dalsie dve byvale neratovicke PA, ktore tam uz kvoli nesuhlasu s miestnou praxou taktiez nepracuju a chodia hlavne k domacim porodom, no da sa s nimi dohodnut i na doprovode do porodnice, snad i do tej neratovickej, ehm. Viac v poste.
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    Podla mojich info v Nerat. uz ani Milada ani Vera nepracuju, obe by ale mali pracovat ako sukromne PA. Neviem, ako by na ich pritomnost reagoval neratovicky petsonal. A pokial ma kamaratka nejake "alternativne" poziadavky a la vlastna volba porodnej polohy, rozhodne neodporucam miestnu PA Pavlinu Ptackovu.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Je to sice trochu off-topic, lec ne zas tak uplne:
    Svoboda trochu jinak: Chystá se kupčení s dětmi i u nás? Blog - Soňa Kratochvílová (blog.iDNES.cz)
    http://sonakratochvilova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=435571
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    LAMIA: Vďaka za tipy, predávam kamarátke a snáď to klapne.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    BARBARA0709: Milada Barešová a opět Věra nováková - za ty bych dala ruku do ohně ...
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    Nemáte prosím niekto dobrý tip na PA z porodky v Neratovicích? Kamarátka po negatívnej skúsenosti z ambulancie zvažuje, že by si zaplatila nejakú miestnu PA, aby zvýšila šancu, že sa doktor do toho bude montovať čo najmenej. Ale nemá žiadne referencie a vyberať si podľa mien na webe je jak hodiť si kostkou. Vďaka...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    GIDDY: Kdyby se ti chtělo, napíšeš sem pak dojmy z té školy pánevního dna?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TABBY: dobrý, ale pan rrredaktor trochu mimo ne? "Když to přeženu, většinu aktivistek pro porody tvoří mladé „levičácké intelektuálky“. Hospice zase podporují spíše „starší křesťané“. Ten ideový nádech nevnímáte?" Jakobychom těch škatulek měli málo i mezi většinovou společností..
    LAURA
    LAURA --- ---
    TABBY: ale to je volaké čudné toto, i mezi lékařkami jsou domarodičky! Dokonce se souhlasem manžela lékaře. Hm hm. To se asi oba zbláznili, jinak si to neumím vysvětlit ,)

Krásný článek, díky za něj.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Umírání je něžné, ale těžko to vysvětlit
    http://www.umirani.cz/detail-clanek/umirani-je-nezne-ale-tezko-to-vysvetlit.html

Clanek trochu starsiho data, na ktery jsem ted narazila. Paradoxne i o domacich porodech. Moc pekne napsane...
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    Škola pánevního dna
    úvod - Škola pánevního dna
    http://www.skolapanevnihodna.cz

nabizi slevy na kurzy pro matky a dcera, i pro kamaradky
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    jo a pak byla jeste dobra prednaska PA z Moravy Kristina Neubertova Zemankova - psala diplomkuJak prozitek porodu ovlivnuje sexualitu (kvalitativne zkoumala zeny rodici doma, zeny v porodnici po vaginalnim porodu a cisari, vliv nastrihu atd.), vyslo z toho nejlepe domaci prostrredi jak jinak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam