• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ADD: hlavně se vykašli na nějaký mužovy pohledy a co je potřeba v domácnosti dělat a odpočívej. Když skončíš na rizikovým v porodnici, tak jim to taky nikdo neudělá.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    vetsina PA ten horcik jako doplnek nedoporucuje (narozdil od doktoru), prirodn zdroje budou lepsi i kdyz z nich toho clovek zase ziska nepomerne malo

s tou bylinnou smesi mame taky pozitivni zkusenost, delal jsem pro zenu malou modifikaci a pokud sme to prestali brat tak bylo bricho citit, pri uzivani bylo v pohode
    TABBY
    TABBY --- ---
    KACCABA: Mandle a kakaove boby tez horcik obsahuji.
    ADD
    ADD --- ---
    KACCABA: Já jsem hledala hlavně ty nepilulkový rady (co já vím, nohy nahoru, studenej obklad, pomalá chůze po rovině...), případně základní potraviny. Dvě těhotenství se mi podařilo být úplně bez léků, nechtěla bych si třetí porod nějak zkomplikovat. Registrovaná v Podolí jsem, ale radši bych tam nemusela. :-) Ale díky, kdyby bylo hůř, budu to mít v záloze.
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    ADD: Pokud nechceš "umělé magnesium", tak co třeba Dologran? Těhotné ho mohou.

Několika mým známým se osvědčila taky tahle bylinná směs, když hrozil předčasný porod - http://eshop.tcmbohemia.cz/z869-dang-gui-shao-yao-wan

KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ADD: mně kupodivu ležení a sezení to tvrdnutí zhoršovalo, nejlepší byla chůze ve volném tempu, ta mě jakoby uvolnila. Ale to až to bude celkově líp, samozřejmě..
    ADD
    ADD --- ---
    V obecném porodu nenacházím pochopení :-), tak to zkusím tady:
    Prosím vás, jak uklidnit břicho, který po třech týdnech kašle hrozně bolí a tváří se, že by taky mohlo podnájemníka vyrazit dřív, než je zdrávo? Umělé magnézium nechci, co jinak pomůže? Ležet? Něco dělat/nedělat? Díky.
    TABBY
    TABBY --- ---
    S tematem to souvisi min nez okrajove, ale pobavi: http://www.kamikazedrink.cz/esc-53-starostlivy-otec/
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    pokud nekdo shani - zustaly nam nepouzite stitky na screeningove vysetreni z paticky, predani v praze, treba za cokoladu (kterou dam doktorce co nam je sehnala)
    PETPET
    PETPET --- ---
    BARBARA0709: Děkuju! Vypada moc sympaticky! Zkusím ji kontaktovat :-)
    BARBARA0709
    BARBARA0709 --- ---
    PETPET:
    MARJANA: Neviem o nikom so skúsenosťami s hypnoporodom, ale možem doporučiť tieto dve duly: Monika Morsteinová (www.dulamonika.cz) - veľmi skúsená a teda aj dosť vyťažená...a potom Hanu Nečina Vaníčkovú (www.handula.cz) - je to moja kamarádka, ako dula začína, ale rodila by som s ňou z fleku.
    PETPET
    PETPET --- ---
    Ahojte! Zrovna řeším něco podobného jako id: Marjana, jen mi stačí "obyčejná" dula nebo porodní asistentka - rodit chci v Hořovicích, takže může být z Prahy nebo klidně i z Berouna... Znáte někoho prosím? Díky moc!
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MARJANA: napadá mě akorát napsat téhle, jestli nemá přehled o podobně zaměřených kolegyních, třeba někoho zná z nějakých kurzů nebo tak...
    MARJANA
    MARJANA --- ---
    ADD: diky, o tyhle strance vim, akorat pani pusobi na Morave, hl. v Olomouci...ale snad nekoho v Praze najdu...
    ADD
    ADD --- ---
    MARJANA
    MARJANA --- ---
    GRANTORINO: diky :) ...vim, ze i Jarmila Trhonova z Neratovic to dela, ale tam se mi po referencich z vedlejsiho klubu uz tolik nechce...radsi ty Horovice
    MARJANA
    MARJANA --- ---
    tak ja jsem psala "nejlepe", to neznamena, ze to nutne musi delat...prvotni a hlavni otazka byla: doporucila byste nektera dulu k prirozenemu porodu?
    ADD
    ADD --- ---
    MARJANA: Obávám se, že tu nikdo nedělá ten hypnoporod, proto Ti nikdo neodpovídá...
    MARJANA
    MARJANA --- ---
    zdravim vsechny, prosim o radu...doporucila byste nektera PA nebo dulu na prirozeny porod (at uz doma nebo v porodnici) nejlepe, co ma kurz hypnoporod? diky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam