• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    ANDELICEK_ANDY: já to celý ještě nedokoukala, ale to, že ji budou šikanovat, mi bylo jasný...prostě je to pořád stejné, kdo nedrží hubu a krok, musí z kola ven :/
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    ORIKA: no kdyby ses podívala na tohle http://video.aktualne.cz/...deti-je-to-utok-na-porodnice-reziser/r~3c07957c8e0d11e5bc8c002590604f2e/
    tak zjistíš, že ta PA, která šla se svojí kůží na trh a asi přijde o práci že jo, tak je podle Svobody - hrozná, lže a jsou na ní jen stížnosti - :D :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TABBY: ano, mas pravdu...
    TABBY
    TABBY --- ---
    MULTICAT: Doktori nechteji ztrati monopol na vyhradni peci. A body od pojistovny...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: ale stejne si myslim, ze je to hlavne o nas, lidech. co si nechame libit a co ne. nekomu to muze takhle vyhovovat. blby je, ze u nas proste nemas moc moznost. kdyz chces svoji babu v porodnici, tak si ji musus zaplatit. doma je to vlastne ileaglni, tak co nam zbyva? to me stve nejvic, ze nemame na vyber... proc to u nas nejde?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ORIKA: ja taky brecela, je to silna kava :( a nejhorsi je svoboda v tom rozhovoru na dvtv, kde na dokument reaguje. z ty PA, ktera mela odvahu neco rict udelal problemovou zenskou, vylhaval se z veci, vymejslel si. je nechutnej.
    jo, ta pani, jak ji miminko vzali a ona tam lezela sama, chtela se seznamovat, uaaa to bylo tak smutny!
    ja mam teda zkusenost, ze jsem odpocivat vubec nechtela, i kdyz jsem nespala celou noc a syna porodila pozde odpoledne, ja byla tak nabita a chtela se tulit, mazlit a hladit a nespustila jsem z nej oci. nedala bych ho z ruky. to bych rada svobodovi rekla.
    MORPED
    MORPED --- ---
    ORIKA: nadaval i muj muz a nadal i me,coze mu to poustim vecer!
    MORPED
    MORPED --- ---
    ORIKA: ano!
    MORPED
    MORPED --- ---
    ORIKA: no a toho porodu se Svobodou,jak tam ty zenske tlacily na bricho..me to bolelo zatu pani,boze!!!
    TABBY
    TABBY --- ---
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    ORIKA: a teda hlavně jsem ořvala to, jak té paní u třetího porodu to miminko jen na chvíli přiložili a pak jí je vzali...to jsem nahlas křičela, ať jí je vrátí, že je malinký a potřebuje být u mámy...z toho mi bylo fakt hrozně
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    ANDELICEK_ANDY: MORPED: zatím mi tam přišla dobrá ta porodní asistentka, která měla odvahu říct, že doktoři na všechno spěchají a že u porodu je nejdůležitější trpělivost a nechat to na ženě...paradoxní je, že o trpělivosti mluvil i svoboda a pak urychloval co šlo, aniž by té paní vysvětlil, že jí dá oxytocin, co to je a k čemu je to "dobrý" a jaký to má vedlejší účinky...u prvního porodu se mi stalo to stejný, s tím rozdílem, že jsem protestovala, ale bylo mi to houby platný
    MORPED
    MORPED --- ---
    ORIKA: radsi nato nekoukej,u toho posledniho jsem uz fakt nemohla,jeste dnes je mi te holky lito.
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    ORIKA: na ten poslední porod si vem flašku k sobě ;)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    no, tak jsem se konečně dostala k tomu podívat se na ten "kontroverzní" dokument...zatím teda jen na první tři porody...teď si dávám pauzu, musela jsem si nalít panáka a brečím tu jak želva
    PETPET
    PETPET --- ---
    ANDELICEK_ANDY: ufuf- jsem v polovine! Musim dat pauzu...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PETPET:
    Debata s Respektem: jak (ne)rodí Češi (22. 9. 2015) - Knihovna Václava Havla
    http://www.vaclavhavel-library.org/cs/index/videa/562/debata-s-respektem-jak-ne-rodi-cesi-22-9-2015
    dik za upozorneni, blbne mi klavesnice
    PETPET
    PETPET --- ---
    MULTICAT: ten posledni odkaz je stejny jako ten predesly - rozhovor s PA...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ANDELICEK_ANDY: ja na svobodu zacinam byt cim dal tim vic alergicka. je to egomaniak, netolerantni a nezodpovednej cu..k (pardon). pote, co jsem si o nem precetla, ze ma dve maly deti, co mu je pres sedmdesat let, tak me nakrknul jeste vic. to je zodpovednost jako prase.

ten rozhovor s drtinovou je fakt pekelnej.

a videli/y jste ho tady? http://media.wix.com/ugd/c4a919_6b03caf52b314c66a978b298e63a4298.pdf
    tady je nechutnej uplne nejvic, jak nadrazene jedna s ivanou! a gajduskova taky mimoza. peklo, peklo. ja jsem vytocena, omlouvam se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam