SIG: to mi přijde vtipný to "přirozený" píchání drog proti vůli. Když jsem zamlada skončila s tržnou ránou a několika promile v krvi v záchrance, tak se mě ještě třikrát ptali, že mi teda píchnou pro jistotu tetanovku a až jsem jim to potřetí odkývala, tak mi jí šupli. Dětem, až je v ČR očkování POVINNÉ podle ZÁKONA, tak je možné prostě dětem očkování, jako zákonný zástupce, odmítnout.
Ale u přorozenýho procesu, jakým je porod, ti nějaký cizí lidí (dobře, doktoři), který se tě pomalu ani nezeptaj, píchaj pátý řes devátý, kolikrát to skončí akutním císařem......v tom "lepším" případě je to "jen" "přirozený" oxitocin na odloučení placenty. Já bych si do porodního plánu napsala, že na umělý oxitocin jsem alergická (to je jedno, že jen emocionálně) a jesli mi ho proti vůli dají, bez stavu ohrožení mého života, dají, tak je budu žalovat.
Jinak, možná skuz ten Havl.Brod. Známá se tam táhla celou cestu až z Prahy, jen proto, že to tam "je prý fajn"....a je fakt, že byla celkem spojená....
Ale za mě jinak, pokud není člověk spokojenej s tím, že vlastně v nemocnici do něj budou píchat drogy bez jeho vědomí a stříhat mu živý maso bez umrtvení a také bez vědomí a ptaní (nezbytně nutný nástříh, že...ty jo takový střeověký praktiky...kdo kdy slyšel o řezání třeba břicha bez umrtvení), tak zůstat doma a nas*at