Haloo Halooo... Tak jsme si dnes zajeli do Pejřimova, prohlídli si .. porodnici.. ať víme do čeho jdem.....
Když jsem tam včera volala, byla jsem doslova nadšená, všechny obě paní se kterýma jsem mluvila milé, vstřícné.. určitě není problém rádi vás uvidíme provedeme, je to tady tak a tak, připravtze si otázky....
Dnes v reálu jsme narazili zřejmě na jedinou a nejvíc protivnou bábu co tam mají na skladě. V první řadě mě zaráželo, kolikrát a v jakých souvislostech pronesla slovo "přirozeně". Přizoreně se rodí tady na koze... No počkejte ale na vašich internetech jsem četla, a proto jsme hlavně tady, že je u vás možnost rodit ve vaně.. Noo vanu tady máme, ale rodí se normálně tady na lůžku..No a co teda ta vana? Je to možné?....Tak deset let tu nikdo nerodil, to bylo moderní tak kolem toho roku 2000, ted už to doktoři asi ani neuměj, a stejně je to pro vás mnohem náročnější, vám tam nemůže nikdo pomoct s hrází, lepší to máte přirozeně....(jojo s nohama v luftě a do kopce) A co placenta? Necháváte jí porodit samovolně?... Joo to jo, normálně vám píchneme pět jednotek oxitocinu do žíly a počká se až bvyjde...aha, a přes to nejede vlak? Nešla by ta injekce vynechat?...To ne, tak se to tu prostě dělá, jako já nevim jak vám ale mě přijde přirozený si nechat píchnout ten hormon kterej máte normálně v těle at je to rychlejší.... Mno víte, mě naopak přijde přirozený si do žíly nepíchat nic!! -to jsem si asi dovolila hodně protože mě sjela od hlavy k patě očima z jehel a měla jsem chut utéct. Dál nám bylo řečeno, at si sepíšeme PP a až k nim budu "předaná do péče" (jakože cože? jak předaná do péče? mám nějakej syfl nebo co?!) tak se o tom pobavit s doktorem na ambulanci nebo kde a ten mi řekne co z toho mi budou ochotní splnit a nebo mě pošle někam jinam.... :D Chvílema jsem si připadala jak ve zlým snu...tak nevím jestli se do toho pouštět, ráda bych se tam ještě stavila ale pokud možýno když tam nebude zmíněná lejdy Krutoslava, protože ta mi fakt rozhodila sandál. Těšila jsem se že se tam s někýnm pohovořím na rovinu a místo toho jen zastrašování, přirozený hormony ze skla a debilní pohledy na to žě mám kroužek v nose a holou hlavu...achjo... Nicméně potom nás ještě vyslala na exkurz o patro vejš na šestinedělí a tam teda musim říct to bylo uplně jiný kafe, přesně takovej přístup jakej bych si představovala maximálně vstřícná milá paní, vyprávění tak vyčerpávající, že ani nebylo nač se ptát protože řekla co nám na očích viděla...Je to porodnice malá, klidná čistá... za určitejch podmínek bych s tim asi neměla problém... ale děsí mě že až si to tam nahrnu s pupkem na odchodu a ze dveří na mě vykoukne tenhle xicht, tak se asi otočím na podpatku skočim Jeníčkovi zpátky do auta a poženu ho dalších 40km dál do Havl.Brodu...teď jak si to tak sumíruju a opakuju tak je mi z toho docela smutno. Jenda chce, at se prostě jen kouknout dojdeme i tady u nás v Táboře, ale mě se sem prostě neche, bylo by to nejjednodušší, mohli bysme zůstat doma do poslední minuty doslova protože to máme přes silnici.. ale mám prostě averz proti týhle nemocnici, ač porodnice je docela chválená...Jo, to mi taky babizna vpálila že jako "no joo jedna pani povídala...." to jsem měla chut jí zmrdat jakože jaký jedna pani povídala víš o mě hovno bábo, jaký já mám nebo nemám s tim místem zkušenosti...no fuj fuj fuj... nejradši bych jí plivla do vlasů! Byl to fakt docela divokej a PŘIROZENEJ zážitek.... Děkuji za pozornost, prozatím je tohle konec hlášení ;-)