• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    BANIA
    BANIA --- ---
    ZEGA: k porodu doma ji po dvou CS asi zadna PA nevezme. Maji v kodexu, ze po CS je zena vysokorizikova, coz je kontraindikace k domacimu porodu.
    Ale pokud jde o prirozeny porod po 2 CS, tak jsem osobne doprovazela zenu v Rakovniku a dopadnul nadherne. A kolegyne duly doprovazely po dvou CS i do jinych porodnic. Ale je treba se domluvit predem, idealne s primarem.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Ahoj, potrebuju radu pro kamaradku.
    Je nekdo v lekarstvi - nejlip praha a smer benatky nad jizerou) kdo by svolil k prirozenemu porodu po 2 cisarskych rezech a nejaka PA ktera by tento porod doprovodila?
    Napada vas nekdo i pro pripadnou konzultaci?
    Diky
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    SHIVA42: jj měla jsem stejný problém...a vlastně bylo mi řečeno, že ženy co rodí v létě mají trošku smůlu..protože většina PA se nechtějí uvázat, protože prostě léto...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ANGIOLETTO: www.mocnasilaporodu.cz, zkus moji Vladku, a kdyby nemohla pozadej ji o doporuceni na dalsi kolegyne ... urcite najdes! jinak ted k druhemu porodu me odmitlo asi 5 PA kvuli terminu v cervenci a dovolenym...
    PETPET
    PETPET --- ---
    ANGIOLETTO: akorat teda bych doorucila hledat co nejdriv... Tech par, ktere chodi domu, jevdost vytizenych.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANGIOLETTO: Neboj, mam kolem sebe docela dost holek, které rodily doma s pa, sama mam taky dohodnutou pa co chodí k domporodum (i když doma rodit neplanuji), takže klid. Mluvím tedy o situaci Pha + sč kraj. Druhá věc je, ze je nutno hledat hodně brzo, já jsem ji začala shánět okolo 12tt a už to bylo skoro pozde.
    PETPET
    PETPET --- ---
    ANGIOLETTO: jestli chces rodit doma, tak vic PA ochotnych te doprovodit bude v Praze a okoli. Tady na Morave vim tak o 4-5.
    Ono to neni zase tak zly, porad tu jsou zeny, ktere te doma podpori a pomuzou. Akorat to info o nich se predava tak nejak pokoutne. Mas fb? Ta skupinka "porod v domacim prostredi" je pro ziskavani informaci nejlepsi.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ANGIOLETTO: tak co zvazit jinou lokalitu v cr? u nas na morave se to celkem da - brno, olomouc...
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    případně se blíží květnový fesťák Respekt k porodu http://svetovytydenrespektukporodu.cz/ to bude slet domorodek, lesan a porodních bab. určitě si tam zajdi
    KAREN
    KAREN --- ---
    ANGIOLETTO: zkouselas to na fejsbuku? skupina Porod v domacim prostredi - tipuju, ze ti zeny poslou tipy v soukromy zprave...
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANGIOLETTO: Právě naopak... :(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ANGIOLETTO: taktéž na doporučení.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ANGIOLETTO: me ji nekdo doporucil, uz nevim kdo...
    moje, co byla ochotna, ale kvuli memu prenaseni a protoze se to nerozjizdelo nakonec jsme skoncily v porodnici, i tak jsem byla moc spokojena, vic info kdyztak posta :)
    Jana Menčlová
    přirozený a šetrný porod
    https://www.porodprirozene.cz/
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ANGIOLETTO: s dnesni legislativou PA nechtej uplne verejne na net psat ze chodi k dom porodum...
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    ANGIOLETTO: také na doporučení kamaradek. Jaká lokalita?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    JANISKA: už zas lejou, co dům dá
    Zákaz alkoholu ve sněmovně se ruší. 'Poslanci jsou dospělí lidé,' zdůvodňuje změnu Vondráček | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...domov/alkohol-poslanecka-snemovna-poslanci-radek-vondracek_1801231847_haf
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PETPET: tohleto je real?? kauza mi usla, ale tezko uverit, ze to mohl napsat poslanec....
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    ULO: Oni už přece nemůžou ani v Čechách? Mám za to, že si už v minulosti odhlasovali, že alko je v bufáči až "po směně".
    ULO
    ULO --- ---
    Při cenách alkoholu v parlamentu (jestli se za posledních par let něco nezměnilo) bych se vůbec nedivila. (Mimo téma ale: V kterém jiném zaměstnání můžou zaměstnanci pracovni době pít?)
    KAI
    KAI --- ---
    PETPET: jak kdyby to psal ozralej.
    PETPET
    PETPET --- ---
    KAI: bohuzel... Prizemni idiot placeny z nasich dani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam