• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    KAI
    KAI --- ---
    SCHWEPZ: jo to se hodi :))
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KAI: není k čemu (zatím) gratulovat, zajímám se o lecos, údiv je základ mé (životní) filosofie
    KAI
    KAI --- ---
    KAREN: no dobra dobra.
    SCHWEPZ: a je tedy cas gratulovat, kdyz se ty zajimas o takovato temata? :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    KAI: interni humor ;)
    KAI
    KAI --- ---
    KAREN: Karen!! :D kazdy ma svuj cas! :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    SCHWEPZ: zas objevujes Ameriku? ;))
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    hypnoporod?

Hypnoporod je umění rodit beze strachu | A2larm
    https://a2larm.cz/2018/06/hypnoporod-je-umeni-rodit-beze-strachu/
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    PETPET: ja si myslím to samé, že jde o mylný výklad. To že registraci získaly před zmenou, neznamená, že nejsou povinny zajistit nové podmínky po změně zákona.
    PETPET
    PETPET --- ---
    SARKALINA: ja si teda porad myslim, ze zadna takova neni a je to jen mylny vyklad, protoze zakon se zmenil.. Ale hadat se kvuli tomu nechci :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANGIOLETTO: informace, kterou ti Suyai poslala, neni presna, v CR zijou PA, ktery chodej k domporodum legalne, tj. maji platnou registraci.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANGIOLETTO: mam k dispozici "tajnej"seznam, ze kteryho jsem vybirala, hodim ti ho do posty.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PETPET: KAREN: diky za odpovedi, ja jsem taky u OZP a ziskala jsem od nich postupne celkem neco pres 4k..tak me zajimalo jestli je takhle stedra i jina pojistovna..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    nemam konkretni tip, pouze prikladam link na mapu porodnich asistentek v okoli, treba tam nekoho najde...
    https://www.google.com/...bvyJdYqqIr7haT-F64ffZZCc9JjI&ll=49.77444302215289%2C15.545740500000079&z=7
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Ahoj, potrebuju radu pro kamaradku.
    Je nekdo v lekarstvi - nejlip praha a smer benatky nad jizerou) kdo by svolil k prirozenemu porodu po 2 cisarskych rezech a nejaka PA ktera by tento porod doprovodila?
    Napada vas nekdo i pro pripadnou konzultaci?
    Diky
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    SHIVA42: jj měla jsem stejný problém...a vlastně bylo mi řečeno, že ženy co rodí v létě mají trošku smůlu..protože většina PA se nechtějí uvázat, protože prostě léto...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ANGIOLETTO: www.mocnasilaporodu.cz, zkus moji Vladku, a kdyby nemohla pozadej ji o doporuceni na dalsi kolegyne ... urcite najdes! jinak ted k druhemu porodu me odmitlo asi 5 PA kvuli terminu v cervenci a dovolenym...
    PETPET
    PETPET --- ---
    ANGIOLETTO: akorat teda bych doorucila hledat co nejdriv... Tech par, ktere chodi domu, jevdost vytizenych.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANGIOLETTO: Neboj, mam kolem sebe docela dost holek, které rodily doma s pa, sama mam taky dohodnutou pa co chodí k domporodum (i když doma rodit neplanuji), takže klid. Mluvím tedy o situaci Pha + sč kraj. Druhá věc je, ze je nutno hledat hodně brzo, já jsem ji začala shánět okolo 12tt a už to bylo skoro pozde.
    PETPET
    PETPET --- ---
    ANGIOLETTO: jestli chces rodit doma, tak vic PA ochotnych te doprovodit bude v Praze a okoli. Tady na Morave vim tak o 4-5.
    Ono to neni zase tak zly, porad tu jsou zeny, ktere te doma podpori a pomuzou. Akorat to info o nich se predava tak nejak pokoutne. Mas fb? Ta skupinka "porod v domacim prostredi" je pro ziskavani informaci nejlepsi.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ANGIOLETTO: tak co zvazit jinou lokalitu v cr? u nas na morave se to celkem da - brno, olomouc...
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    případně se blíží květnový fesťák Respekt k porodu http://svetovytydenrespektukporodu.cz/ to bude slet domorodek, lesan a porodních bab. určitě si tam zajdi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam