KATUSA:
PETPET: ja myslela, ze ten pupecnik se mi jenom zdal (divala jsem se na to v tlf a postrehla jsem jen, ze ten manevr s prerusenim pupecniku byl prilis rychlej na to, aby se tam sudlal s podvazanim, ale nevidela jsem to poradne a ani by me to uplne nenapadlo, ale tak zas fakt je, ze po tom prvnim porodu na dvorku na zem se asi neni cemu divit).
no hele, ja se svym nastavenim bych mimo zdravotnicky zarizeni nerodila (proti domacim porodum vubec nic nemam), a mne na tom predevsim prijde bizarni, ze to dava na internet, prave kvuli tem preslapum. to neni uplne dobry how to:D treba ten porod na tom dvorku, mne to prijde takovy zvireci, nevim jak lepe bych to vystihla, tam mne prijde spatne uplne vsechno. v interieru sice tatik (nebo at je to kdokoliv) alespon zamezil tomu, aby dite upadlo na zem, i kdyz mu malem zlomil vaz plus ten pupcenik...
pro me je tam teda vic detailu, ktery by mne vadily, vcetne tech blesku z fotoaparatu do oci novorozence a tak.
fyzicky je to pro me ale celkem neuveritelny, ze to zvladla (i ty deti ostatne:D), ja mam kolem sebe par porodu dvojcat a tyjo, vrhnout prirozene a jeste ve stoje a jeste se tvarit jakoze celkem nic... ulet