KATERINA:Ahoj, já jsem jedna z těch, co Vlaďku měly dohodnutou k porodu, ale teď podruhé byla pouze jako podpora na telefonu, protože korona a nemohla do porodnice. Pokud Tě zajímají detaily mých porodů, napiš. Za mě jsem teda žádne "ezo - lesanství" (v tom špatném slova smyslu, jak to někteří vnímají) za ty dva porody nezaregistrovala. Ani tu batiku :) Pokud chceš víc info, napiš zprávu, ráda budu sdílet. Mám ve svém okolí tři ženy, co s ní rodily a dvě jsou i tu na nyxu.
Jinak co se týče ty roztěkanosti dětma, tím bych se nenechala znervóznit, ono přeci jen teď, v korona době, když máš doma na krku tři děti, může občas být komunikace trochu zmatená, nicméně pokud jde o důležité "akutní" věci, nikdy jsem neměla problém. (do toho nezapočítávám objednání poradny, to moc akutní není :))
S Johankou mám zkušenost pouze konzultační z prvního těhotenství a pokud bych si byla jistá, že chci rodit doma, určitě bych jí měla jako volbu - považuju jí za zkušenou porodní bábu. Ale já jsem chtěla PA, která se mnou případně pojede do porodnice a to u Johanky moc nehrozí.