• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    WYMA
    WYMA --- ---
    TEKKET: tohle líp než 99% českejch pizzerií? chodíš asi do špatnejch podniků hele :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TEKKET: true...ale musim rict, ze jsme si minule davala pizzu v pizzerii Detaillo na Chodove a byla tak luxusni, ze jsem si rikala, ze to mohl udelat snad fakt jen Ital...pak jdu na WC, kde byla slyset konverzace z kuchyne a ta byla vyhradne v ruskem jazyce...
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    ADELAIDE: zase čistě podle fotky to vypadá lépe, než 99 procent produkce českých pizzerií. česká pizza, to je za trest.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    TOOMIX: tady je tolik auditek :) ...a špagety vidim poprvé ..no nic tak pro příště vim kam nic neházet:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ADELAIDE: na tohle máme jiné auditko [ Spolek přátel Mistra Babici aneb čvachtající manžové a oprančené pekáče bydlenek ] , navíc minimálně ty špagety v párku prošly internet asi jenom 76x :)
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    název : Rohlíková pizza
    zdroj : jasný
    kdyby někdo chtěl recept : http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=129648



    co říct...:D

    SOPOR32
    SOPOR32 --- ---
    SYLVAEN: nene! tohle je ta restaurace kde nam s kamosem hodili nakou sracku do jidla, oba sme nemohli vylezt tejden z postele, krece v brise jaky jsem v zivote nazazil, horecka, peklo.. ok priznavam byli sme trochu pripity a lehce odrzly kdyz sme tam nakraceli, ale na takovou pomstu to zas nebylo, nejhorsi pizzerie v praze co sem doposavad vyzkousel,,, a jeste adoruje gotta, vsude jsou tam jeho fotky a maj i jednu pizzu pojmenovanou po nem, pravy gastropeklo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    dal jsem k Babicovi, dám i sem, taky to sem patří

    Vývařovna: ŠOK: ODHALUJEME RATHOVY GASTROZLOČINY
    http://www.vyvarovna.com/2012/05/sok-odhalujeme-rathovy-gastrozlociny.html
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    WOJTYLA: Dokud to nebudou znát všichni na nyxu. Jenže v průběhu času budou přibývat noví uživatelé a starý budou senilnět, takže se toho vlastně už nikdy nezbavíme. Jednoho dne nyx zanikne, protože všechny auditka budou obsahovat pouze fotky knedlíků.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kolikrát eště?
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    ONITSUKATIGER: Heh, tak to bych chtěl tahat ty piliny ze zubů .DD
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    z FB stránek pořadu Peklo na talíři

    Špagety se sýrovou omáčkou s rajčaty v Globusu, 80kč



    jídelák z neznámé restaurace

    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    MISHACZEQ: obloha jako SKY????????wtf?? No hele, v restaurace U Raba v Ostrove nad Ohri maj listek se shakeama a shake z lesniho ovoce je "Wooded mixture shake"
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    ONITSUKATIGER: to jsou obcas pecky, co se clovek docte. ja tuhle pred restauraci videla nabidku " typical czech kitchen", popr. oblohu prekladanou jako "sky"
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Peklo na talíři: Angličtina pro gurmány - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 670833)
    http://www.stream.cz/peklonataliri/670833-peklo-na-taliri-anglictina-pro-gurmany
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    JAKE_UP: Gastronomickej zážitek asi ne, ale čekal jsem jídlo, který se dá sníst, aniž bych přitom musel myslet na Fear Factor. A jsou hospody a restaurace, kde se za 70 Kč najíš a je to kolikrát lepší, než v o třídu vyšších podnicích. Třeba Besední restaurace v Hlubočepích, nebo restauant U kozla na Žižkově.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GEKONZPRAHY: A cos jako čekal za 70 Kč i s polívkou? Gastronomickej zážitek? Trochu soudnosti.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Onitsukatiger: no aspon kdyby, ale myslim, ze to letelo do koše...mozna tak freegan mouse :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ELPASO: Já jim to, co mi chutná, a z čeho mám radost. A je mi celkem jedno, jestli to je obouručák od Zdendy, tatarák Na kopci, ořech v Čestru, langoš u pošty v Modřanech, nebo grilovaný kuře na rohu u Strašnický. Skvělý věci nemusej mít nóbl název a stát pětikilo, to bys měl vědět, pokud se považuješ za gurmána...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELPASO: dobře uglilovat kuře je stejně hodnotný jako udělat super fillet mignon s restovanejma foie grass....
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    WOJTYLA: ja taky, ale bez komentaru "MOJE MLSNA HUBA" :) kdyz todle nekdo napise, tak bych tipoval ze chodi na obedy do Aromi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam