• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    WYMA
    WYMA --- ---
    SALVATOR: sem s tebou, ajďáková pizza s vysočinou navrch je peklo !
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DAVE_PAGE: To nevim. Za peklem musí asi eště něco bejt :D

    Jako pro mě za mě, ať si na ní cpe kdo chce co chce. Těsto z rohlíků, místo rajčat kečup, vysočinu a navrch ajdam třicítku, nebo klidně syrečky, když si na tom počvachtá. Ale ať tomu pak neříká pizza, ale slaný koláč codůmdal. Vysočina je u mě náhrážka, salám lokálně typickej pro ČR, ne pro itálii. Na chleba si jí dám moc rád, na pizzu ne. A proto se mi moc nepozdává ani ta s ananasem.

    Tohle nakonec znáte, ne?

    Pixynergia » Baburica-san Doboruti
    http://pixy.cz/pixynergia/2009/02/27/baburica-san-doboruti
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pizza je jídlo chudejch, ale čistejch.
    Vysočinu bych považoval za víceméně čistou.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    jestli vysocina patri do gastropekla, tak kam potom patri pizza s kysanym zelim a prejtem? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KURE: Jasně, na www.allowedpizzacondiments.com.
    87HIGHFLYER to vystih. Italové tam původně cpali to co měli. Měli vysočinu? Neměli. Dělali těsto na pizzu ze starejch rohlíků? Taky ne.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    87HIGHFLYER: nejlepší je pravá Quattro Formaggi s eidamem, uzeným eidamem, hermelínem a nivou
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Ono jde asi hlavně o to, že se to pak vydává za "pravou italskou" pizzu...myslim, že debata co se na pizzu smí dát a co ne je trochu zcestná, protože sami italové tam původně cpali co měli doma...Kdyby byl na pizze největší problém kolečko vysočiny, bylo by to krásný. Každopádně rčení "kam až čecháčkismus může dojít" (hlavně v tomhle kontextu) je horší peklo než všechny pizzy s vysočinou a ajdamem dohromady.
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: aniž bych myslel že pizza se salamem je neco super,
    musim se zeptat: jak se prosim pozna co na pizzu patří a nepatří? on je nekde seznam ingrediencí?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LOSTINSPACE: Nojo, ale je salám a salám. A vysočina je jeden ze salámů co na pizzu fakt nepatřej. Stejně tak na ní nepatří lovečák. A upřímně, pizza s ananasem je u mě taky zvěrstvo.
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    ORISKOVANUTELA: fuj, teda pizza se salámem, to musel bejt opravdu pizzař lucifer, že si dovolil šoupnout na pizzu něco tak neskutečně nevhodného jako salám. Ještě řekni, že si viděla pizzu s ananasem...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    nedávno sem viděla pizzu s vysočinou (salámem):D kam až "čecháčkismus" není schopnej zajít...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pizza z restaurace U Koníka Bánov
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---

    Tomáš Kříž - Peklo na talíři

    Dnes jsem zažil gastronomický orgasmus (ironicky) - přátelé, španělská restaurace, v jídelním lístku v sekci "Španělské speciality" koukám "Tortillas", tak říkám "fajn, dám si je". To, že dostanu dvě tortilly pochybný konzistence, okolo oblohu fazolí a kukuřice z plechovky a jako dekorativní prvek navrch prdanec kečupu, to jsem fakt nečekal. Navíc studený jak psí čumák. Uvnitř tortilly se našly rajčata, kuřecí kousky a niva....zajít do KFC na Twistera, uděláme líp :-/
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Hele tak sem založila to gastronebe :)
    Spíš než tipy na restaruace, by to měly bejt tipy a ukázky konkrétních jídel, která v restauracích dostáváme...

    [ Gastronomické skvosty ]
    TESSS
    TESSS --- ---
    ELPASO: me by zajimalo, kdy lidi konecne pochopi, ze nejist sracky neni o penezich, ale jak te tak asi nikdy
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    klubů o hospodách je tu poměrně dost.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    GEKONZPRAHY: skladat gastronebe... hele nevim, 90% lidi v CR zerou s odpustenim hovna, jinak by neexistovali restaurace o kterych se tu bavime a neexistovali by porady jako Ano, Sefe :) A komentare provoznich typu: "Ale lidem to chutna a davaj si to..." Bohuzel si nemyslim, ze kecaj. Nejspise je to pravda.

    je to vysmech... bohuzel se to da chapat, protoze vetsina lidi proste NEMA financni prostredky na to aby jedli kvalitne, protoze je to jednoduse drahy.

    hodnoceni kvality a sluzeb je priliz subjektivni a kor od lidi, ktery nikdy opravdu kvalitni jidlo nemeli, doma nevarej z kvalitnich surovin a jedine co je zajima je usetrit. Tedy nakupuji zlevnene veci v obchodech jako TESCO, ktere uz i v UK, jako domovske zemi, preslo na snizovani nakladu domacnostem a vubec se netaji tim (ba dokonce naopak) sloganem: PRIJDTE KNAM A NAKUPTE SUNKU S 40% obsahem masa.

    Nechci spustit FLAME, znam to fakt i ze sveho okoli - kazdej je zvyklej na jinou kvalitu. Snad bych spis doporucil navstivit www.scuk.cz nerikam, ze je to uplne stoprocentni, ale aspon to hodnoti lidi co jidlu rozumej :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    GEKONZPRAHY: ano zname, znam i majitele a provozovatele... ale tady jsi DOST OT
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TOOMIX: Píseční červy Duny!

    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Další gastronebe - Restaurace Na konci, patří pod skvělou restauraci Na kopci. Pražáci, znáte? A vůbec, nestálo by za to založit i Gastronebe? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam