• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    SARAJ: Asi si nikdy nedelal v gastronomii. 7500 hrubyho je uplna klasika kterou dostanes v 90% hodpodach.Je to kvuli danim majitelu aby za tebe nemuseli odvadet.Mam 15 let praxi v oboru a je to uplne normalni. Zbytek samo dostanes bokem ale je to velkej problem kvuli nemocensky,pujckam,hypotece atak dal. Nechapu ze si na to nikdo nedoslapne.Takhle stat prichazi o strasny prachy kdyz si vemu kolik lidi v gsstronomii dela
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LEMINF: a v praze je jedina hospoda,takze neni kam jinam jit makat...bla bla bla.za 6k mesicne jsem nedelala ani pri vejsce -a taky po barech a hospodach.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    LEMINF: Je dost firem, kde vejplatu dostáváš cash. Páska je jen kvůli daním. Ale má to samozřejmě vliv i na případnou nemocenskou, nebo podporu. Je to otázka volby.
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    ok, takze dyska tomu jako prihodej dvacitku nebo kolik? na nas ani tak neprijemny nebyli ale proc se imho tato restaurace hodi do gastropekla je taky to ze tam maj smazeny syr a vedle toho jidlo kde bylo kilo masa za 2000,- czk a to i kamos z nemecka protocil panenky...
    FILUS
    FILUS --- ---
    LEMINF: No prece to, ze to je na pasce neznamena, ze to je realna vejplata o tipech nemluve, o to vic nechapu proc tam sou ty pinglove neprijemny, skodej akorat svejm penezum.
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    jak se z toho žije v Praze?
    FILUS
    FILUS --- ---
    Ale tak 6000,- na pasce je v gastronomii celkem klasika:)
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    Zážitek u vejvodů mam taky, taky jsem musel platit protože jídlonoš šel domu ale mohli jsme se přepnout k jinýmu. Teď chápu proč je jich tam tolik, když teda maj plat 6000,- i když teda nevim jestli to neni kec protože http://www.mpsv.cz/cs/13833
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SNIPERCZ: Okrádáním turistů a sraním na Čechy? Popravdě si myslím, že by si víc vydělali, kdyby našince i cizince obsluhovali dobře.

    Od nás tedy dýška nebyly žádné, od velké skupiny italů, kteří se s nimi hádali o neodpovídajících objednávkách počítám taky ne. Tak ti nevím.
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    jako promiň ale to, že mají 6000,- jee neopravňuje k tomu, aby našince brali na hůl ... kolikráte obyčejný našinec, když je spokojen, dokáže nechat výtečné dýško ... v hospodě jsem dělala a tohle bych si ani zbla nedovolil ...
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---

    A s nazorem, ze u vejvodu je to uz dyl mizerny nemuzu nez souhlasit, tak spatnej a suchej rizek jsem snad nevidel, k tomu krasna cenovka tusim 139kc+35kc priloha + 15kc tatarka, mno a to pivo taky zadnej slagr, nenechal jsem jim ani korunu navic, vzhledem k tomu jak orijemna byla obsluha a fakt co mi to poslali v klidu z kuchyne jim taky na spropitnym neprispel
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    SNIPERCZ: to je ospravedlnuje o tomu na cechy kaslat a smelit turisty? K tomu maji min. Plat s tim,ze si denne odnasi x set korun domu na spropitnym, kor takhle v centru, kde neverim, ze by se hospody jako u Svejka a Vejvodu neuzivili.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    CAIDEL: Nemůžeš se těm klukům divit, myslíš ze plat 6000 je v pořádku? A ač je to smutný, nějak si vidělat musej ;)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SNIPERCZ: Tak tam jsem prozměnu byl jednou já - a i z jediný zkušenosti můžu říct, že tak zkurvenou past na turisty už jsem dlouho neviděl. Jakmile člověk promluvil česky, neměla obsluha žádnej zájem o nic - a turisty přitom naprosto zjevně okrádali a fuckovali.
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    SNIPERCZ : no vidíš ;o))
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    Jen pár kroků od vejvodů, v bartolmějský, je pivnice Konvikt jsou tam dole ve sklepě až do 4 ráno. Je to čech friendly a i ta plzeň je tam lepší. Jídlo normální hospodskej standart, ale rozhodně levnější než u blbejch vejvodů.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    WILLIAM_WALLACE: Pod touto firmu jsem pracoval přes dva roky, akorát u švejka na malé straně.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    ja nevim, u vejvodu jsme byli, pivo super, obsluha prijemna a jidlo v pohode..
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    U Vejvodu je špatna hospoda uz dlouho....radsi se vyhnout. Nekolikrat se nam stalo, ze jsme tam prisli s partickou lidi a v okamziku, kdy jsme zacali mluvit cesky si nas prestali vsimat. Proste nas ignorovali do te doby, nez jsme se nezvedli a neodesli jinam.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    WILLIAM_WALLACE: jednou tam cisnik malem zmlatil myho pritele
    fakt tam nechodime... je kolem dost lepsich podniku
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Byli jsme zd es kolegy z práce ... jakmile jsme si stěžovali na tuto "porci", čekali jsme na pivo cca 10-15minut a v 22:00 jsme byli slušně vyzváni, ať odejdeme ... služné vyzvání bvypadalo tak, že slečna nám řekla že končí a že musíme platit /přitom u ostatních stolů se pilo a jedlo dál/ ... no a samozřejmě si drze nezapomněla říci o dýžko slovy: "tak za kolik to necháme" ... jako že holky nebiju ale tato slečna byla zralá na facku ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam