• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    PIER02
    PIER02 --- ---
    Ve východních Čechách celkem běžné jídlo již po více generací. Regionální specialita se tomu říká ne? Je pravda, že němců tam žilo vždycky dost.

    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MALEJ_EJCKA: taková typická německá prasárna:)
    MALEJ_EJCKA
    MALEJ_EJCKA --- ---
    TYRKYS2: Smaženého řízku s knedlíky a se zelím (neboli řízek "Pavlišov") se musím zastat! Při své návštěvě Adršpachu jsem jej ochutnal jako speciální místní kombinaci o doteď si to někdy v jiných restaurací poručím (za pochopitelného údivu obsluhy). Kdo nezkusil jako by nebyl ...
    MARKKY13
    MARKKY13 --- ---
    TYRKYS2: neb "dobrý prase, všechno spase" :(
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TOOMIX: Ty kombinace! A zajímalo by mě, co je to "zeleninový košíček".

    200g S E L S K Á B A Š T A (uzená plec, domácí sekaná, smažený vepřový řízek, bramborové a houskové knedlíky, kysané zelí, smažená cibulka) 99 Kč

    50g Š V A G E R K Ů V Ř Í Z E K (smažený vepřový řízek, houskové knedlíky, kysané zelí, smažená cibulka) 99 Kč


    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    U ŠVAGERKŮ - restaurace HRADEC KRÁLOVÉ
    http://www.lunchtime.cz/u-svagerku/

    200g Družstevní dlabanec(smažený kuřecí řízek,sekaná,opečený vídeňský párek,kysané zelí,bramborové a houskové knedlíky) 89 Kč
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Katka Brabencová-Peklo na talíři

    Kuřecí Cordon Blue podle Ikei

    Bylo to něco tak šíleného že jsem to aji vyfotila. Popravdě bych nechtěla ani vidět ten rozbor z čeho se tadle rádoby potravina skládá. Ale kuřecí maso a ani krehčené to bohužel není.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    FILUS: Myslim ze to nebylo mysleno ze dostane cisnik po hlavě talířem ale spíš jsem ti pochopil jako metaforu, protože číšník je první kdo problém řeší, pak kuchař nebo provozní ;)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FILUS: aaa pingl z centra :)
    FILUS
    FILUS --- ---
    87HIGHFLYER: Muzu vedet proc by s tim zrovna obsluha mela dostat po hlave!?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TYRKYS2: dostala s tim obsluha po hlavě?
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Mlsnej kocour, prý lasagne s kuřecím masem a bešamelovo-sýrovou omáčkou.
    Kolega Ital to nedal, druhý to načal a maso prý bylo staré, suché, asi z pátku (bylo to pondělní menu). Navíc smrdělo.
    lasagne pry photo lasagne_zpsb248783a.jpg
    WYMA
    WYMA --- ---
    Tady se to přes kritiku férovejch peklíček typu kuřecí stejk s broskví a nivou zvrhlo do kritiky krásnejch rodinnejch cukráren .)
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    Podle mě je to na první stránce ,,před", protože jednak je na fasádě nápis cukrárna Jarka a pak, když si projedete tu galerii dál, tak je tam opravdu celkem moderní interiér a velký dvoupákový pressovač...Nebo kritizujete to?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já dávám palec nahoru za obrat "není nefér, že se o nich doposud nepsalo?"
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: zejména když to přistálo v mailu novinářky zaměřené na politiku...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRUKEV: peklo je především Samkové snaha o jejich propagaci. A pak tedy "profesionální barista" s prskátkem.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Asi tak, typická malá kavárna. Často mívaj vynikající dorty.

    Sem to imho nepatří.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak nevim no.
    Na první pohled typická vesnická cukrárna. Do gastropekla ale nějak extra nevidím důvod, spíš designpeklo.

    U těchto vesnických cukráren jsem každopádně zažil i pár podniků, kde fakt pečou vlastní zákusky/dorty a kvalita je supr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam