• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    SONA1
    SONA1 --- ---
    WITTGENSTEIN: jaja, poté, co se rozparádí explicitně ztvárněným marcipánem nebo co to. sladký to život...

Pozoruhodné na tom je, v téhle cukrářské disciplíně už internety na světlo bóží vyvrhly tolik zvráceností, že si jeden u prostého kozodortu skoro oddychne. :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SNIPERCZ: Tak určitě, bydlenka to pořídí nastávajímu manžovi, pěkně si počvachtají a třeba pak i počnou mimíska...
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    NILA: Co ti na tom přijde jako gastropeklo?? Mě to přijde vtipné, nejsou to dorty pro každou situaci, ale jsou situace na které se toto vysloveně hodí, rozlučka se svobodou, narozeniny atd...
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    NILA: Když si to někdo objednal, proč ne? Jejich dorty jsou ale velmi dobré, nešizené. Alespoň ještě před dvěma lety byly.
    NILA
    NILA --- ---
    nie som si ista, ci to patri sem...ale peklo to je a jest sa to da podla nich tiez.
    http://www.marcipanka.cz/odkazy/KATALOG/eroticke/eroticke.htm
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SICKBOY4000: a tenhle "IQ restaurant", to je nejaka jidelna Jedlickova ustavu?
    ZARA
    ZARA --- ---
    CHCANDA23: dekonstruktivizmus v praxi, ha!
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    PASTEL: "okurka, čínské zelí, dresing" to meli uz ve Wordovem makru pro tvorbu jidelaku, ne? :) Polevka kureci, okurka, cinske zeli, dresing...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    CHCANDA23: to mi připomnělo
    Bar Quatro
    http://www.barquatro.cz/jidelak.html
    53. Hermelínový salát 104,-
    hermelín, rajčata, okurka, čínské zelí, dresing
    54. Kuřecí salát 94,-
    kuřecí maso, rajčata, okurka, čínské zelí, dresing
    55. Krevetový salát 124,-
    krevety, rajčata, okurka, čínské zelí, dresing
    56. Tuňákový salát 124,-
    čerstvý tuňák, rajčata, okurka, čínské zelí, dresing
    57. Lososový salát 118,-
    losos, rajčata, okurka, čínské zelí, dresing

bez obrázků to asi nemá moc efekt, ale byla to vždycky kopka pekingského zelí a na tom trošku něčeho o z konzervy
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    ZUZKAOU: Maki Sushi, Temaki Sushi, Nigiri Sushi, Babica Sushi.. ? :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DOCKINEZ: hipsterka je to slovo, co ti stud brání vyslovit :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ZUZKAOU: Ech, tahle pakočka bude nejspis pekna ***.

Fakt mne nebavi, jak si kazda slepice, ktera ma do prdele diru a jednou v telce videla pohlreicha, mysli, ze muze psat "foodblog". To bych blil. Jeste vic nez z ty chuchelsky restaurace.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    GLOBALISTA: Kdyz to se nedalo odolat, jak pravil ten chlap na JIPce.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    HWLLFFRDD: tipoval bych tunaka :D
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Co je ten materiál živočišného původu (?) vlevo a vpravo dole?
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    NOT4SALE: proto sem to fotil to vypravet tak mi fakt nikdo nebude verit.4 hvezdovej hotel, jinak jidlo super jo, ale tohle me fakt dostalo sem jeste nevidel.)
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    CHCANDA23: to ti snad ani nevěřim :)
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    salat za 120.- hotel v beskydech.malo sem se smal.

GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    BTL je zkratka od bacon - tomato - lettuce, to by mě možná varovalo...
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    AFRI: Nemas pravdu, a hned reknu proc. Neocekaval jsem zaplavu chilli, pepre, jalapenos nebo neceho takoveho. Cekal jsem aspon vyssi davku autentickeho koreni nebo prolozeni tunaka trochou zazvoru a wasabi. V podstate byl vrsek rolky velmi skromne poprasen polosladkym peprem, a tim tomu ucinili zadost. V zakladu jsem ale hlavne nepredpokladal ze rolka oznacena jako "Spicy" bude mit zhruba stejne tolik sily jako kterakoliv ostatni.

Nicmene nekritizoval jsem kuchare za to ze by odflakli tohle konkretni sushi. Asijska kuchyne je obecne vic extremni v pouzivani koreni, a proto chapu ze po zkusenostech s jinymi jidly se rozhodli kuchari trochu zjemnit i s autentickymi doplnky aby to choulostive zapadni tlamicky ustaly. To je v poradku a nic jsem nevytykal. Tuhle historku jsem uvedl spis jen tak na okraj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam