• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    CZTWEETY
    CZTWEETY --- ---
    MION:
    Tohle je tak z osmdesátých let :D Prskavka a barevnej alobal. Ty kraso, tohle bych teda na plac nepustil... Pokud se ovsem nejedna o APRIL ci akci "Osmdesatá léta - vitejte v pekle" očemž pochybuji :)))

Mrte masa a grilovany zeleniny se da teda lepe prodat. Nehlede na ananas kterej se pak asi proste vyhodi :(
    MION
    MION --- ---
    MION: tady zdroj :) ale opatrně :D
    https://www.facebook.com/zamecka.konirna
    MION
    MION --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    z FB Peklo na talíři - Zámecká konírna, Vrchlabí - Maďarský guláš
    Google mi k týhle "restauraci" vyplivnul ještě tohle
    Varování všem návštěvníkům Vrchlabí... Blog - Vladimír Kroupa (blog.iDNES.cz)
    http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/96092/Varovani-vsem-navstevnikum-Vrchlabi.html
    ELLISS
    ELLISS --- ---
    PAN_SPRCHA: Když už bych se memla m*dat s trojobalem, rozhodně bych to teda nedělala kvůli rohlíkům
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TOOMIX: uf, co že to má bejt?
    /ps: podivat se sem behem obeda nebyl dobry napad :)/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PAN_SPRCHA: to je teda slušná blitka :)
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    LUCIASHECK: to je fakt moc, si tam asi založím účet, abych mohl tak něco napsat..
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    LUCIASHECK: Z diskuze pod clankem jasne vyplyva ze si pri nich (komentarich) honi mlsnou :-(
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PAN_SPRCHA: Ty komentare??????? :-!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Mňam

Plněné rohlíky v trojobalu - ProŽeny.cz ...nejsi v tom sama
    http://www.prozeny.cz/pavlac/vase-recepty/predkrmy-a-chutovky/31397-plnene-rohliky-v-trojobalu

ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    GAISAKA: cilil si spravne? Nebylo by lepsi si z toho vzit, ze se do kosiku podivam hned pri nakupu, nez s nim odejdu? Meles hrozny hovna
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    GAISAKA: mas nejaky fakta na podlozeni tyhle teorie, nebo je to jen tvuj nazor? A za dalsi, mas nejaky srovnani s predchozi dobou? (a kdyby si pridala i rok, kdy se ta doba zmenila, tak by to bylo fajn)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    JAKE_UP: Predne - jsem chlap, a tvoje generalizace jsou mi srdecne viskde. Duvod nevraceni kose jsem si samozrjeme odvodil, neb jsem tam nebyl, tady mas bod. To, ze sem cilil spravne, podtvrdila dotycna zde: GABAMAMA. Nevim tedy, kam jsi tou vetou miril, neb je to zcela irelevantni. Co irelevantni neni je fakt, ze ten prvni myslitel se zeptal, a to cituji "proc si jim to nevratila". K tomu, a pouze k tomu, smeruji moje prispevky. Tedy k tomu, ze dotycna kos nevratila celkem logicky (tj. nemohla by se s rodinou jidla dotknout, coz jaksi ten piknik trosku zkazi), nikoliv k tomu, ze si mame nechat srat na hlavu a nevyjadrit svou nespokojenost s produkty ktere nedostoji tomu co bylo inzerovano. Uzs to ty a dalsi myslitele pochopil?
    Tvoje absurdni prekrucovadla typu ze si predstavuji rodinnou pohodu tak, ze se necham okrast, nechavam zamerne a s usklebkem bez komentare. Too low sir, too low.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GAISAKA:
    GAISAKA:
    GAISAKA: Chápu to dobře, že tys tam nebyla (odvodil jsem si ženský rod od jisté zbytečné vyhrocenosti tvých příspěvků, tolik typické pro ženy - a ano, tady ti nahazuju udičku, kdy mě můžeš umlátit tím, že mám předsudky a generalizuju), důvod nevrácení koše sis tak odvodila a v dalších příspěvcích si stěžuješ, že ke všemu lidé přistupují automaticky jako k subjektivnímu názoru? To potom jo.

A označuješ debilem někoho, kdo se ozve proti tomu, že za své peníze nedostal to, co za tu cenu bylo inzerováno? No tak to se potom velmi rád započítám mezi takové debily. Jestli ty si představuješ rodinnou pohodu na výletu, že se necháš okrást, tak prosím. Mě si ale moje rodina bude bezesporu vážit víc, když si nenechám srát na hlavu.
    KEEE
    KEEE --- ---
    to tady máme zase jednou chytrolína...
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    CHCANDA23: Dokazou myslitele tveho formatu pochopit rozdil meti VRACENIM a STIZNOSTI ex post, kterou samozrejme podporuji?
    Fakt, neschopnost nekterych lidi pochopit psany text a analyzovat zakladni myslenky na ukor prosazovani nazoru (cti: druhych odvaru z cancu modnich pseudocelebrit) me desi.
    GABAMAMA
    GABAMAMA --- ---
    GABAMAMA: nechce se mi to tu popisovat každýmu zvlášť.. nevrátila jsem to proto, že jsme s košem popošli do vzdálenějšího parku, rozbalili deku, položili na ní miminko, usadili se a pak jsem začala zjišťovat, že věci jsou jinak než byly uvedeny. Vlastní jídlo na piknik jsem nedělala proto, že tohle se mi zdálo (i za tu cenu) rozumný-vláčet jídlo na výlet vzdálený od nás skoro 200 km autem (takže 2 h cesty a další dvě 2 h než si projdem park) a riskovat že se mi zkazí nebo rozteče... a HLAVNĚ to byla součást překvápka pro přítele k narozeninám a těžko bych to před ním v autě schovala. V restauraci jsme nejedli, chtěla jsem prostě !piknik! v krásném prostředí zahrady obklopené labyrinty. A nechtěla jsem kazit rodinný výlet. Navíc nepatřím k průbojným, kteří si dokáží na něco stěžovat. Salám rozhodně nebyl vysočina, jídlo nebylo špatné, jen prostě neodpovídalo popisu. Chtěla jsem to tu uvést jen jako varování.. ještě něco?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    BRUKEV: Pak si někdo jednou dá tu práci a řekne jim, co si o tom myslí, tak mu řeknou že si ještě nikdo nestěžoval :-D
    No já bych to brala jako informaci, že piknikový koš nebrat!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Yup, souhlas.
    Na straně jedné chápu, že někdo si platí hotel, jídlo, výlet a je mu jedno, že si připlatí za koš.
    Ale nechápu, že pokud koš neopovídá popisu, tak jim to dotyčný nevrátí, nevyčte, neomlátí o hlavu.

To, že jde za 600 udělalt nezapomenutelnou hostinu je taky mimo mísu. V tom případě bych nechodil do restaurace, nekupoval bych meníčka,...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam