• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CERNAAMODRA: Taky mě pobavilo něco ve smyslu "Já mám už deset receptů na varianty tiramisu."
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Prostřený dotaz: Jak myslíte, že bude hostitelka dělat tiramisu?
    Prostřená odpověď: No hlavně tam musí být tvaroh, dobře propečený ten korpus a nastrouhaná čokoláda na velké kousky.

fskutečnosti vejce, mascarpone, šlehačka se ztužovačem a na piškoty rum :-(
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    HUGGI: musí se to pořádně vysušit, pak bude i na ajdamu pětaštyrycítce křupka
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TINA: Asi uz ani nema cenu koukat na to ze "leco" rika mrazeny zel. směsi a "salám" jsou centimetr tlustý kolečka gothaje(z toho se po 30min v troube musi stat pochoutka)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    je se spíš pak nedivim, že některejm dětem ve školní jídelně chutná...
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    TINA: A pak takova maminka drzkuje co chudak jeji ratolest je nucena jist ve školní jídelně, tohle to je barbarství v plne parade ;)
    TINA
    TINA --- ---
    Jestli uz tu byla, tak se smazu, ale filtr ji nenasel v poslednich dvou letech
    Knedlíková pizza
    Knedlíková pizza
    http://www.mimibazar.cz/...%7B%2210200834297724529%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Milánské špagety z nejmenované školní jídelny s údajně výrobním salámem via FB Peklo na talíři

KAOLUNUKAIN
    KAOLUNUKAIN --- ---
    TOOMIX: Před lety jsem dostal na Bulovce úplně stejnej výtvor. Asi je to velkej šéfkuchař a vaří všude po republice.. :-/
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    uff, sefkuchare nejspis dela jen na pul uvazku, na tu druhou je vedouci patologie...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TOOMIX: ...nemocně, to dá rozum.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Petr Zikmund Peklo na talíři
    Takle vypadá specialita šéfkuchaře v budějovické nemocnici
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    YNOR: ted rozhodne v obou uz :)))
    YNOR
    YNOR --- ---
    GRANTORINO: v kterým? zkus si je synchronizovat - soustřeď se na bod uprostřed

*
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SCREAM: tak šílenější ikonku jsem neviděla... pár sekund a mám z toho tik v oku ;)
    SCREAM
    SCREAM --- ---
    nevim :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SCREAM: stopy jiných skořápkových plodů jsou skořápky?:)
    SCREAM
    SCREAM --- ---
    stačí si přečíst složení a tam to píšou ...
    Složení
    Ořechy 50 % (arašídy 28,0 g, mandle 16,2 %, para ořechy 5,8 %), kakaová poleva 19 %, (cukr, rostlinný tuk, kakaový prášek, emulgátor lecithin), invertní cukr (glukóza, fruktóza), dextróza, konopné semínko loupané 6,1 %, maltózový sirup, extrudované cereálie (pšeničná, kukuřičná a rýžová mouka, cukr, žitná mouka, pšeničný slad, kakaový prášek), med 2,7 %, kakaový prášek, emulgátor sójový lecithin.

Informace pro alergiky: Výrobek obsahuje pšenici, kukuřici, žito a sóju. Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    PISKVOR: Au ...tyhle tyčinky mám tak nejak fakt ráda ale tyhle skořápky se objevuvjí v kazdy druhy tycince takze moje zuby ssi uz nepreji abych je nadale kupovala.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SMOKY: Zvejka se to dost blbe ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam