dostala se mi do ruky kuchařka o kterou se musim podělit. V úvodu se píše:
Vybráno z dopisů diváků soutěže "o nejzajímavější recept EX plzeň 1989 - gastronomické slavnosti"
na ukázku:
Ševcovský mlsanec
2 lžíce octa, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce hořčice, 2 lžíce oleje, 1 velká cibule, 2 sterilované okurky, 1/2 kg uzenek nebo párků, 2 majolky
Ocet, kečup, hořčici a olej promícháme a svaříme. Po vychladnutí přimícháme drobně pokrájenou cibuli, nudličky okurek, kousky uzenek (párků); nakonec přidáme majolku, dobře promícháme a necháme v chladu 24 hodin proležet
Můžu dodat i recepty na Pochoutku "Mišmaš", Dědkův odkaz či Jazyk naší Zdeny (ten obsahuje 1 deci levného vína - možno nahradit vodou s cukrem a octem)