• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TOOMIX: Hehe u Trajcu driv meli docela dobry burgry..nebyl to teda zazrak, ale na danou cenu to byl velmi slusnej průměr..ale kdyz jsme tam byli naposled tak rok s neco zpatky tak uz to nebylo ono...a listek meli uz tenkrat podobnej..

    Jj a pres vsechno maj vyborny boruvkovy knedliky..
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    nepovedená
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    všichni se mýlíte. Je to pizza svastica.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ELESDY: to jsou vsechno tvoje fotky?
    TLUSTEJ
    TLUSTEJ --- ---
    DR_RIC: Mno podle mne to bude spis Capricciosa :-)
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    KEEE: Kdepak to je jiste Pizza con Funghi...
    KEEE
    KEEE --- ---
    ELESDY: ta bude asi žampionová... :o)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ELESDY: Tohle mi prijde uz jako kritika za kazdou cenu - holt ne kazde jidlo je extra fotogenicke a zadna prasarna v tom neni...

    A k tem poznamkam o nobl foodies - myslim, ze sedi zvlast v kontextu debaty, kdo co zere a nezere a kdy blije a neblije... 
    STUPID_141
    STUPID_141 --- ---
    MACHALIK: vona fakt točila porno?))
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    SPOBY: musim souhlasit stehenni kureci je odporny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    subjektivní dojmy :) nějaká slizkost, pche.....
    znám lidi, co nejí houby, protože jsou "žužlavý", o čem si chcete povídat s člověkem, kterej neví jak zpracovat kuře:
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    JAKE_UP: Protože píšeš o vlastnosti masa kterou prostě a jednoduše NEMÁ ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKE_UP: neměl jsem na mysli v trojobalu :-)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    JAKE_UP: rizky nejsou sice uplne moje neoblibenejsi jidlo, ale kdyz uz si je delam, tak prave z kureciho stehna. Slizke jsem to nikdy nemel. A to obaluju a smazim tak maximalne 2x za rok, tazke v tom zadnej specialni skill nemam. I za mlada u rodicu jsem si vybiral z rizku prave ty kureci steheni. Asi to bude presne ten druh jidla, upravy, kterej z nejakeho duvodu deli populaci na dve casti ... viz. treba suroviny do bramboroveho salatu :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BUNDA: Já ti nevím, já jsem nikdy řízek (klasicky v trojobalu) nikdy negriloval. Rozdíl je v tom, že stehno není obalené, ne?

    SNIPERCZ: Na to, že bych se ze stehenního obalovaného řízku poblil mi říct, ať si na něj někam zajdu, to je rada nad zlato. Doporučíš mi i nějakou konkrétní restauraci, kde bych mohl prezentovat reverzní chod své persitaltiky?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKE_UP: já ti nevím, ale stehenní řízky na grilu jsou podstatně lepší než prsa. V čem je rozdíl mezi grilovaným stehnem a z něj vykostěným řízkem?
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SPOBY: Kde jsi vzala že je to maso slizké, já se s tímhle nikdy nesetkal ;) to maso má úplně jiné přednosti, šťavnatost stehenního a prsa se nedá porovnat ;) jde o přípravu a všechno a pak docílíš aby to maso bylo takové jaké má být, ale slizké rozhodně nebude ;)

    JAKE_UP: zajdi si někdy na kvalitně upravené stehenní a věř že to co jsi napsal rád odvoláš ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    DAVE_PAGE: Asi je ale rozdíl grilovaný/pečený stehno a stehenní řízek. Ten je vskutku nechutně slizkej a já jsem schopnej se poblít přímo do talíře, pokud mi to někdo naservíruje.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    SPOBY: zeres shnile maso? Ja je slizke nikdy nemel. Kdyz si poridim domu kure, tak je snim cele. Bud je pecu a nebo rozbouram a z kazde casti udelam neco jineho. Vcetne kosti na vyvar a kuze na skvarky.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SPOBY: Když to neumím tak to nedělám, to že po jedné zkušenosti zvolíš takovou ignoraci je už tvoje věc, přitom na asijskou kuchyni jsou snad jedinou volbou právě stehenní ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam