• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ZUZKAOU: well, překleplý termín felálie rozhodně adoptuji.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Tak můj kolega si pro mě připravil po ránu velkou laskominu zasahující do molekulární gastronomie, toto je pórková polévka, zde již focena na cestě do drtiče, tohle člověku po ránu na náladě nepřidá, konzistenci bych ještě zkousnul, ale chuť připáleného a mouky je po ránu na jednoho trošku moc

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Souhlas. Ideální je ho naplnit směsí masa a koření s čenekem, hodit do udírny a sežrat:)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Střevo je vůbec zdrojem pěkných sraček.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HWLLFFRDD: je to bílý jed, tak je otráví, neasi. Ale teda asi by na to pomohlo jíst bílou mouku, protože zlý bílý lepek ti olepí střevo zevnitř, takže by mohl zabránit tomu unikání felálií do břicha.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    teď přijde argument á la "kdo chce tak si určitě dohledá, nemám čas tu vysvětlovat základy"
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Rafinovaný cukr poškozuje střevní mikrofloru [jak?], čímž následně dochází ke zvětšování porů střevní stěny [cože, jak?!?!] a do krve se ve větší míře dostávají nedostatečně strávené bílkoviny [a taky hovna]
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FAEKAL: Serafinbyliny.cz, aha. Hned prvni veta hovori o serioznich pruzkumech (argumentum ad verecundiam), ale neni ani jeden pruzkum vyzdrojovany.

Podle poslednich pruzkumu Fekal odkazuje na sracky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FAEKAL: Jojo, a nezapomeň se cestou pryč děsit toho, že ročně taky sežereš 2,732 g hoven. Je to samozřejmě jenom odhad.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FAEKAL: Jo tak ty nezeres maso. To dost vysvetluje.

Bilej rafinovanej cukr. Lepsi nerafinovanej?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FAEKAL: Prosmtě, ten článek je durch sračka, už se sklidni a popojeď.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FAEKAL: a co teprve sperma v majonéze na kebabu!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FAEKAL: Neprožíváš to nějak moc?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    tak popojedem, ne?

DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    JAKE_UP: Určitě, protože si pamatuju, že když jsem byl malej tak jsem zblajznul běžně několik kostek cukru a zvracet se mi z toho nechtělo :) To jsem někde četl, že se cukr vyrábí z cukrové třetiny a zajímalo mě jak to chutná samotný, až později jsem zjistil, že se tady dělá z řepy :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FAEKAL: Tady je to hezky shrnuto i s konkrétním příkladem:

Stručně o AC24 | Zmatená kudrlina
    http://www.zmatena-kudrlina.cz/strucne-o-ac24/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FAEKAL: Tak třeba hned bod jedna o 12 pubických chlupech. "Jedná se samozřejmě jen o odhad." a "...je statisticky mnohem pravděpodobnější ve fast-foodových řetězcích..." Podle mě je text vyfabulovaná sračka, jedná se ale samozřejmě jen o odhad, nicméně statisticky je sračkovitost podobných textů statisticky mnohem pravděpodobnější.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    FAEKAL: máš něco konkrétního? nebo jen vztek, že se dotknul tvýho oblíbenýho konspiračního bulváru?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FAEKAL: Na AC24 málo konspirační, sem málo pekelný ;)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ENDER: bohužel až moc lidí (i dva by byli moc)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam