TREZKA: zacatky? zrovinka vcera sem se nad tim zamejlsela...ze teda vlastne nejen ja, ale spousta dalsich muzem bejt rady ze jsme to vubec prezilyi.....aneb jasne si vzpominam na ty strasny modriny co jsem mela po tom zaseku s tou tezkou gorovkou, vypadala sem jak dyz me nakopal kun do trisel a modriny vydrzely docela dlouho....a pak prisel ohen....parukarka 2010.....ty puchejre v podpazi a na krku byly neskutecne, takovy ty kery se dneska uz hnedtak nevidej, pac maji vsichni uz srabacky plastovy trubky, namisto tradicniho teplovodiveho hliniku....ty krasne zvonive zvuky, co to dela, kdyz to nekde narazi nebo spatne....a ty krasne bodovy modriny, co se po spatne rytmicite toceni mely sklony objevovat predevsim v kostnatych oblastech....
hele po peti letech....mam dojem ze pres veskery pokroky v materialech vlastne tamtez, pokud se proste neco noveho ucim, tak to boli a mam z toho modriny....nevim- vite jak to eliminovat? jakoze napr jsem se v lete naucila breaky na nohach, jakoze s vetsi hoopou uz to neni problem....ovsem modriny jsem mela na nohach tak mocny, ze se znami ptali co se mi stalo a kde mne znasilnili....takze jestli mate typ jak udelat abrkadabra a bez modrin se ucit takovyhle veci, tak sem s nim....ja se rada naucim, jak ucit...