• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRYZSKAHULA HOOP - obruč
    točení s obručí, triky, videa, fotky a včechno kolem .....
    rozbalit záhlaví
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    DIGITALIS: vidíš, to mě nenapadlo!
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    VERCA_ZABA: mno,imho bude lehký vzít přímo ten její ovladač a přepnout...jen ji potkat....
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    VELADA: co ty víš, může točit všude třeba za nějaký čas, stačí říct, že je z moodhoop, že si ji objednala před chvílí nebo že ji koupila jinde, i v cechach už ji i Míra prodává, v zahraničí se taky prodává(nevím, jestli přesně ta samá).. asi bude pak těžký prokázat, že je to zrovna ta kradena:((
    VELADA
    VELADA --- ---
    DIGITALIS: tak ať si slečna založí nyx event, jak se dělá u těch kradených aut. Pokud byla ta obruč srdcovka, udělala bych to!
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Mno, nevím jak staff, ale imho na takové to domácí blikání tohle půjde spustit i bez ovladače, nicméně moc zábavné to pak asi nebude (neboť nejspíš módy neprepnes)... nabíječka je mikro USB, tudíž je určitá šance že to někde půjde zahlédnout v provozu. Těžko ovšem soudit zda a nakolik si nový majitel uvědomil o jakou raritu se jedná, tudíž zatěžko odhadnout, jestli s tím zůstane doma v předsíni nebo s tím vyrazí mezi lidi... každopádně čím víc lidí to bude vědět, tim vetší šance že se najde a k majitelce navrátí....
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    a neni k tomu potreba i dalkove ovládání? ja treba na led tyc mam dalkac, takze pokud neni dalkac nemuze to bez toho nefungovat? tudiz docela k nicemu dotycnemu zlodeji?
    VELADA
    VELADA --- ---
    DIGITALIS, FEMMEFATAL: fakt hrůza poslední dobou! Kde s takovou obručí pak točí? To bude nejspíš stejně jak u těch aut vývoz z ČR, nebo ne? Přece se s tím nemůže nikde ukázat!
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    DIGITALIS: Ale říkám si, že by někdo musel být hodě hloupý, aby se s ní pak ještě veřejně vystavoval. Takže buď fetiš na doma nebo prostě čórka na prodej, ale případní kupující jsou také úzká komunita lidí, co se zná... Divné...
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    DIGITALIS: Ach jo, nejen že se teď furt kradou dodávky, ale už i obruče... :(
    Co to je za společnost? Obruč znám právě od Týny a vím, jak super je, takže jí na sto honů poznám. Když potkám, zabavím a dotyčné nasekám na zadek!
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Repast od Shuriken z fb, ale tohle chce šířit...

    pls...HELP..hoopSISTAS... MIN.čtvrtek mi někdo ve Žluté lázně zatáhl mojí
    http://moodhoops.com/shop/future-hoop/
    když nesvítí, je lilac, průměr cca 80...v ČR jsou jen dvě (dovoz z USA)...kdybyste někde někdo viděl zářit tuhle krásku a netočila s ní Kristýna Plašilová ... volejte, pište, mlaťte, kraďte, vraťte...sdílejte...odměnim se...thx....
    LILY
    LILY --- ---
    VELADA: ty díly jsou víceméně stejné, spoje taky a ty čísla jsou tam jen tak symbolicky (teoreticky to pak líp sedí, ale hledět na ně moc nemusíš). Jeden díl prostě vynech. :)
    VELADA
    VELADA --- ---
    LILY: mě napadá začít dvojkou, nebo nedat šestku, ale asi to moc řeším :o))
    LILY
    LILY --- ---
    VELADA: nenapadá mě žádná jiná možnost, než tam ten jeden díl nedat a spojit jich pět místo šesti. :)
    VELADA
    VELADA --- ---
    Mám dotaz - mám skládací 6 dílnou 95 / 20 mm obruč od kuphoop.cz - > tuto http://www.kuphoop.cz/cs/hula-hoop/54-trenovaci-skladaci-obruc-95cm.html a uplně jsem zapomněla, že se místo 6 dílů dá složit jen z 5 a pak má jen 80 cm. Docela by se mi to teď na cestování hodilo. Možná jsem lama, ale jak to složit? Prostě tam nedám ten šestý díl?

    Máte někdo zkušenosti?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    LUSY: ano, stalo loni v létě... a to nebylo nijak zavratny horko, obruč byla v chatě a při skládání praskla na dvou místech.. od ty doby polypro zásadně neskladam.
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    LUSY: nastesti nestalo, ale taky jsem ji prave vybalila z cesty z Mallorci a mela obavu. U polypra pry vadi nízke teploty, mraz, coz v lete asi nehrozi...
    LUSY
    LUSY --- ---
    Tak se mi právě při pokusu o složení polypro obruče povedlo ji zlomit... prostě praskla... Stalo se vám to někomu nebo sem tak neschopná? :D (Už sem jí před tím skládala hodněkrát, jen teď delší dobu ne)
    VELADA
    VELADA --- ---
    VELADA
    VELADA --- ---
    I muži mají své... obruče...
    Tetraorbliss - Quad Hoop Tech (Plus 3-17 Hoop Shenanigans)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZqH2GjX9Sos
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam