• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STUocelové porno - GALERIE - zbrane palne, secne, bodne a vsechny dalsi ze kterych vam tece slina z koutku ;)
    Galerie obrazku zbrani
    Info k obrazku je vitano
    OT se bude promazavat prubezne

    Rytci u nas
    http://votava-rytec.wz.cz/
    http://cech-rytectvi.cz/
    http://www.haluza.info/
    http://www.rytizbrani.cz/
    rozbalit záhlaví
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KOUTLOSH: Kdyby ta 20-ka mela stejne ovladani jako ta 22, tak asi ty lumeny navic taky ozelim, ale to ovladani je u mne primarni - zadnej dalsi bocni cudlik nechci...
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    ANARCHY: Je docela mohutnější, taky jsem přemýšlel, ale nakonec vyhrály kompaktní rozměry té 20ky.. dosvit kolem 200m je beztak až až...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    FR-F2 se mi nejak stale vic svym zvlastnim zpusobem zacina libit...
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    Ve chvíli kdy si nebudu jistý, jestli bych střelbou doma někoho neohrozil, vezmu si baterku a přiměřeně velkou chladnou zbraň (tesák) a s výjimkou ke střelbě odhodlaného (a vybaveného) lupiče tímto prostým kombem vyřídím kohokoliv..
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LAUNCHER: No, vetsina lidi se poslepu nikam nevrha, si to kdyztak vyzkousej, ona je to fakt docela soda. A jinak, nic ti nebrani na nej zavolat nebo dat jeden vystrel do vzduchu pro vyjasneni situace. Ja teda zatim takhle v noci sel na obhlidku jen jednou, neco jsem slysel a nebyl si jistej jestli jsem zamknul, tak jsem si rekl ze se mrknu k detem. No a ani jsem toho Glocka nevyndaval, jenom jsem si vzal do kazdy ruky jednoho Fenixe (Baterku a kudlu od Kizljara :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: To bude hnusne dlouhe cekani :-(

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BLOWUP: Coz mi prave prijde jako zavazny problem - nechci aby se po mne vrhlo oslepene hovado, ktere nevidi, ze mam v druhe ruce Glocka.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BLOWUP: jasně že to oslepí, ale jen píši že na obranku je to scifi, jedině že bys útočníkovi kterej je od tebe necelej metr ať počká že si vytáhneš baterku abys mohl tasit pistoli :D a stejnak svítilnu plánuji jen k arku.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ELECTRICKOTA: Muj modus je zapnout moji svitilnu na 800 lumenu na stroboskop, ve druhy ruce nuz nebo glocka. Jednou jsem se do toho stroboskopu podival a asi pet minut jsem nic nevidel.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: nemám šajnu co děláš, ale zrovna v botsvaně bych ji po ruce asi mít chtěl, aybch nebyl OT
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Ja nevim jestli vis kde delam, ale po Botswane odkud ti pisu s AR nechodim a s AR jsem nechodil ani v Pakistanu kde jsem byl rok. Ale je pravda, ze nas obcas nekdo hlida a ze znam par lidi, co to maji jinak nez ja :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Ja odsud nikoho neznam a tak bych i nerad nekoho podcenil. Potkal jsem uz v zivote par tuze neskillovanych lidi. Ne ze bych k nim patril tedy, nebo chtel patrit - pokud te to nezivi nebo to nemas vyslovene jako primarni konicek, dost to zere cas. Jen se snazim poslechnout par zakladnich rad, co mi kdo dal ohledne tohoto tematu. Bohuzel je to vsechno tak nejak v pr.. a ty scenare konci vetsinou hodne blbe, takze z toho zbylo pokud mozno nikam v noci nechodit, k nicemu se nepriplest a kdyz ano, tak z toho kontrolovane vycouvat s rukou v kapse na pistoli :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: ty nechodíš s ARkem hozeným na zádech do práce? :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LOOCAS: Ja prave radsi zavolam PCR a zustanu z loznice hlidat schodiste. Az budou v dome i decka, tak to budu muset s tim svetlem prehodnotit. Ted to jeste nemam, ale chci mit takove ty zalozni svetla na exponovana mista v dome a umim byt velmi tichy.

    Na druhou stranu, jak pise kolega nize, nikdo te nenuti tu svitilnu zapnout v pripade, ze nechces. Jen si proste neumim predstavit dost situaci, kdy bych ji zapnul - ale to ma kazdy jinak i kvuli jinemu domu / pozemku atd.

    Stejne planuji do budoucna koupit NV, ale to si sebou na ulici brat nebudu, ostatne stejne jako tu svitilnu, reddot a fullsize pistoli :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LOOCAS: hlavně cíl můžešjen mzikove osvitit a tim ho nejen ze oslepis ale ani nevyzradis svou pozici. samozřejmostí je se pak přesunout. Ale to je spíš SciFi nebo na drilovani na střelnici, při obrance stejne vemu pistoli a budu se bránit na kontaktní vzdálenost
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    LAUNCHER: Můj názor je spíš ten, že si netroufnu vystřelit tam, kam nevidim. Krom toho ty svítilny zářej docela dost a i dost oslepujou. Bohužel skutečně vyzradíš svou pozici, což ale tak nějak nevim, kdy by v našem reálnym případě moh bejt problém? :) Jako jestli půjdu na zloděje po schodech do přízemí, tak stejně bude zloděj vědět, kde jsem a že jdu po schodech. Svítilna nesvítilna. Krom toho bych si k tomu i rozsvítil (v případě, že nevyhodili pojistky, což je ale už úplně jiná situace, na kterou bych radši volal URNU, než lez po schodech s baterkou v jedný a pistolí ve druhý ruce. :D )
    IKARI
    IKARI --- ---
    LAUNCHER: tak ono si muzes vybrat, kde ji zapnes - v prostredi jako je les nebo ulice, je to samozrejme kravina, protoze tam si presne baterkou spis omezujes rozhled a davas o sobe kazdemu vedet, ale na chodbach, kam ti zvenku nedopadne zadne svetlo a hrozi ti, ze se zabijes spis padem ze schodu, ktere jsi nevidel, nez ze by te nekdo zastrelil, a navic se tam baterkou neprozradis na tak velikou vzdalenost, uz je to jina
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LOOCAS: Ja si na strelnou zbran svetlo davat nechci. Prijde mi, ze videt stejne jen pomerne uzky vyrez a sam byt viden, je rychla cesta jak byt snadno zabit.
    FESTER
    FESTER --- ---
    PRAASHEK: myslis tudle dvofazovou ammunici ??? :)

    Fart gas caught on airport infra-red security camera
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Qp04J6Fzd6c
    FESTER
    FESTER --- ---
    PRAASHEK: ale hovno.. demokrat... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam