• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STUocelové porno - GALERIE - zbrane palne, secne, bodne a vsechny dalsi ze kterych vam tece slina z koutku ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MAZDA: Musi to byt semiauto, alespon to mam vyresene. Ciste informativne, 338 LM nebo 50 BMG nejake zajimave semiauto dovest muzete?
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LAUNCHER: A nebo Ti můžeme dovézt Unique Alpine TPG-3, alias FN Balista (jeden z kandidátů na XM-2010).
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LAUNCHER: Tak pokud semi-auto v .308, tak neuděláš chybu nějakou tou AR-10. Před nějakou dobou prodával CID Praha jednu MSG90, co jim zbyla z nějakých akcí. Tuším to byla předváděcí puška. Občas jdou sehnat i Stgw. 90 (alias SIG 550), ale to je ráže .223.
    Pokud nějakou opakovačku v .308, tak je těch alternativ milion. Třeba SSG 69 není vůbec špatná puška (a je pod 100, mám pocit). Stejně, jako Remington 700 a jeho deriváty (taky dobrá volba). Pokud to nechceš na nějaké extra výkony, nebo pro frajeřinu, tak SSG i Remington udělají dost. A dobrá je prý i Tikka (taky do cca 50 000).
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    REDSNAKE: Já myslim, že pokud nejsi uhlo baron, pak přebíjet má smysl i .45 ACP i .223 :D Cokoliv vejš je už povinnost.

    Já bych si tu, potenciálně, SOCOM 16 určitě přebíjel, páč jinak bych si z ní nezastřílel. :D To je jako s autem. Jedna věc je pořizovací cena, druhá jsou provozní náklady.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    REDSNAKE: Browning M2 si mysli, ze to smysl ma. Bohuzel ja na rychlopalbu z tehle razi nemam finance (bez prebijeni, ktere me neba).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LAUNCHER: nejsem si jist jestli puska v takove razi ma bez prebijeni smysl.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LOOCAS: Hehe cena naboju... bych chtel semiauto Lapua Magnum nebo 50 BMG, ale ta cena naboju by me znicila. Tak jsem slevil na 308 :-) A prebijet fakt ne, k tomu me nedonutite :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LOOCAS: Vim presne o cem mluvis. Me prave ty malorazky taky moc neberou a i to EVO mi prijde trosku "malorazkove" nudne. Pistole me bavi dost ale tak snad herdek musi byt nejaka dlouha, co by me bavila :-)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SIRIUS: Já si kvůli krytejm střelnicím pořídil konverzi na tu svou AR15. Má to akorát nevýhodu, že nezůstává závěr vzadu, jinak celkem v poho a za kýbl s 1000 náboji jsem dal tolik, co za 150 barnaulů. :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    LAUNCHER: no tak to bych sel urcite i do te malorazky, na 100m to mas akorat a muzes s tim jit kdykoliv kdyz mas chvili strilet takto kousek od baraku. No a casem prikoupit nejakou plnotucnou pusku, ale strilet s nějakou "sniperkou" v ,308 na 100m je myslim o nicem a brzo to prestane bavit
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    LOOCAS: mě přijde super, že puška i střelivo stojí pár korun, takže když te to přestane bavit, tak nevadí, že to leží v trezoru, nebo to pošleš dál. A narozdíl od nějaké přesné .308 s tím má cenu střílet i na celkem krátké střelnici. A zrovna ta SW je pekna, nebo i nejakej ten remington, a ted jsem videl z druhyho konce zase CZ nejakou pusku na strelnici, klasicky teda bolt action a to taky nevypadalo blbe
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SIRIUS: Mam dve 100m strelnice obe 10min od domu, na kterych si muzu strilet s cimkoliv legalnim. A kdyz jedu na vylet do Prahy a mistni chteji jit jen na nejakou krytou a omezenou, muzu si vzit nejakou peknou pistoli.

    Okorat me posledne dostali v Cestlicich, rekli nam ze je pry rychlopalba zakazana. Fakt nechapu k cemu uz tedy tam ty strelnice vlastne vubec jsou. To uz je skoro zavadejici tomu jeste rikat strelnice, komedie je to akorat, ach jo.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SIRIUS: Jo, pokud malorajdu, tak třeba supr jsou ty AR15tky od S&W v .22LR. Je to pěkný, přesný, malorážkový. :)

    Já teda osobně na ty malorážkový střely moc nejsem, ale má to i tak něco do sebe a dost mě překvapilo, co ten malej .22LR hajzl dokáže nastřílet na velkou vzdálenost. Je to překvapivě dost přesný.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    LAUNCHER: malorazka s nejakou optikou myslim neni blbej napad, strilet se s tim da prakticky vsude a naboje stoji prd
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BLOWUP: Chci obecne neco zajimaveho. Resil jsem Scorpion EVO, ktery si porad pujcuji a bavi me, ale uz mam doma 3x 9mm a ctvrtou na ceste, mozna je spise cas na presnou dlouhou. Nebo fakt poridit EVO a k tomu treba pomerne presnou semiauto malorazku Ruger 10/22t, ucit se s tim strilet a velke semiauto si nechat na pozdeji.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MAZDA: Kdyz budu chtit presnou semi auto opakovacku bez prebijeni, co mi pls doporucis? Jdu na to spravne alespon s tou razi? Z postu odhaduji, ze bys tomu mohl rozumnet. :-) Kdyby bylo nutne dat nad 100 (treba i tech 250), tak muzu myslim chvilku pockat a nasetrit si na to rozpocet.
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    XMEDA: Povesil jsem to blbe, ale ty HK rusky nejsou, tak mi to bylo divny. :)
    Obcas ti ale zavidim, mit tak cas cely den hledat fotky po netu. (tak bych delal neco jinyho) ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LOOCAS: Ja bych prave chtel 9mm i 308. 9mm vice mene jen na ty vase Prazske strelnice a tu 308 asi fakt dlouhou s tezkou hlavni, at s tim pripadne muzu i do lesa nebo treba na ty Placy co jsi daval.

    Na sniperovani fakt asi nejsem, ale zase proto si beru semiauto a ne opakovacku, ne? :-)

    Ty 24 tezke hlavne se mi navic libi i vzhledove a alespon neudelam pak na Placech takovou ostudu :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JOINTER: VEPR je Molot ;) A HK dela ruzny veci. Lepsi i horsi. Ale zrovna klasicky pusky, samopaly a kulomety jim, az na par posahanych experimentu, docela jdou .)

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LAUNCHER: Tak na 100m az zase tak moc dlouha ta hlaven byt nemusi. Snajprovka je pro me zhavy tema, ale krome financi tu hraje roli i to, ze smysl strilet s tim ma az tak kolem 500 az 800 metru a vic, a na to treba ja u nas znam jen jednu strelnici ktera po hroznejch obstrukcich funguje jen asi dvakrat rocne... A jenom to mit ve skrini, to tech 8000 CHF radsi uziju jinak (zatim, teda)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam