• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIDřevo
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    GREGI: jasně ,mě šlo o to že smrk dlátem či nožem takhle prostě nevyřežeš
    GREGI
    GREGI --- ---
    ITCHY: kazdedrevo se stipe... a je to rezano pilkou a pak brousene
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    s dovolením ještě odprezentuju pár kravin se smrku
    holt když má člověk doma 2 kluky tak to aby měl dílnu
    upozorňuji že je to amatérská práce ale zas je to všechno řezáno kuchynskym nožem
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    GREGI: parade
    jak si pořešil u té růže tu tendenci štípat se???
    jedině mě napadlo to vše řešit pilkou,.ale dláto ale hlavně nůž mi propstě dělá na smrku problém
    GREGI
    GREGI --- ---
    ITCHY: vsechno smrk a zacatky me prace se drevem

ITCHY
    ITCHY --- ---
    GREGI: omlouvám se za vpád ale smrk je docela problém
    ne že bych byl až tak zručný řezbář,třeba jke na to nějaká finta ale dost se štípe
    je to měkké
    při výrobě této hračky jsem s tím měl docela problém

MTTM
    MTTM --- ---
    jojo, taky jsem zacinal s lípou a s lípou sem i skoncil, asi to chce dat do toho vic casu, ale mě to proste nejde:)
    takze uz tretim rokem drzim v rukou trochu drsnejsi nastroj a tesam tramy a vubec se snazim o dobovej styl tesariny.. kdyby tu byl podobnej nadsenec, klidne bych si par zkusenosti vymenil...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    GREGI: ta vana je dokonala...
    GREGI
    GREGI --- ---
    WOKO: ja nerikam ze hodi... jen na vyzkouseni je to dobry... taky sem zacinal na smrku a az pak presel na tvrde dreva
    WOKO
    WOKO --- ---
    WOKO: Měkký dřevo můžeš sehnat i tak, že si u nějakých větnamců koupíš dřevěnou součku. Od někoho jsem jednou dostal takovou malou sovu. Je ze dřeva (nějaký cizokrajný) a dá se do toho udělat rýha nehtem. V obchodě to může stát nanejvýš pade..
    WOKO
    WOKO --- ---
    ADAMH: GREGI: Smrk je blbost. Jehličnany se štípou, obzvlášť smrk. Na vyřezávání se vůbec nepoužívaj. Potřebuješ nějaký listnáč, ty nemáj tak veliký tvrdnostní rozdíly mezi jarním a letním dřevem (létama). Na vyřezávání, sošky a takovýhle věci se požívá lipové dřevo. (nebo i jiný měkký listnáč, ale lípa je nejlepší)
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    ADAMH: no tak jestli chces zacinat tak urcite neco mekkeho... jestli si vyrezaval z cerstve pokacene tresne tak nic moc potoze to drevo je mokre a pak muze lehce prasknout.. na zacatek bych doporucoval treba smrk, jen na vyzkouseni je mekkej a zaklady se na nem naucis pak muzes shanet tvrdsi dreva
    GREGI
    GREGI --- ---
    ADAMH: jak tvrde vyzadujes?
    GREGI
    GREGI --- ---
    repast z vserucne

Impossible Nail Through Wood Trick - Hot Iron Videos
    http://www.hotironvideos.com/video/3553/Impossible-Nail-Through-Wood-Trick
    GREGI
    GREGI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam