Zdravim.
Mohl by mi někdo doporučit truhláře/prodejce dřeva (pořípadě sám nabídnout) z Prahy který by mi byl ochotný prodat pár přesně naformátovaných hranolů a spárovek. Chtěl bych si udělat jednoduchý regál, ale nemám bohužel přístup k žádné dílně, takže to budu kutit doma. Byl bych tedy rád kdybych si akorát navrtal díry na kolíky + nějaký spojovací materiál (nerad bych to svrtával napevno) a akorát to seskládal.
Ale jedná se opravu jen o pár kusů - 4x hranol 1900x50x30, 2x hranol 950x50x30, 1x spárovka 1500x400x28, 1x spárovka 1500x400x18, 2x spárovka 900x400x18 a 14x hranol délka 400 a asi klidně taky pro jednoduchost 50x30.
Popřípadě odhad ceny pokud bych to chtěl nechat udělat - představa toho jak by to vypadalo je asi jasná z materiálu. Regál do L, celková délka 150cm, vyšší strana 190cm vysoká a 90cm široká, nižší strana 95cm vysoká a 60cm široká. Jedna police zároveň jako malá pacovní/odkládací deska ve výšce 95cm, pod ní ještě jedna police přes celou délku a dvě menší police nad. Hloubka 40cm + 2x3cm za stojny před a za. Police podloženy ještě hranoly, respektive moje představa je nakolíkovat police na hranoly a výsledné spoje by byli hranol - stojna, pro větší pochu. Spoje si představuju jako kolík + v hranolu zapuštěný závit a sešroubované, tedy aby se to dalo klidně několikrát rozložit/složit.
Případě pokud by jste k tomu měl někdo nějaké poznámky, klidně si nechám poradit. momentálně to plánuju jako regál do kuchyně, na nějakou zeleninu, zavařovačky atp..