• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIDřevo
    UBU
    UBU --- ---
    OMNISLASH: Znamy chtel porazit oresak a jestli ho pry nechci, tak rikam ze jasne a ze mu ho prijedu v zime polozit a odvezu si ho, to bylo na jare, krasnej zdrave drevo, silny kmen, uz sem videl ty fosny. Za tyden vola ze si to porazil sam a at si pro to prijedu... Nacucane vodou, rozpraskalo to jak krava, tak je to taky tak na neco slozeneho...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    OMNISLASH: Hned bych ji rozrezala na maly kosticky na segmentove misky :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    kdyz jsme u toho nakupu.. vcera jsem kamaradovi pomahal s vyberem a koupi trochy dreva a nedalo nam to a pribrali jsme jednu nadhernou fosnu oresaku. 50mm, 4m. na fotce je jedna polovina (2m). na polovina pod ni je prakticky stejne siroka a cista, bezkazova. cena za celou fosnu krasnych 1850:

    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DEEJAYY: minuli predminuly tyden jsem jim zas volal,ze se ozvou,byl patek nic. Po nedeli znovu, ze zavola,pak se skutecne ozvala,ze kolega ma dovolenou,ze se pokusi dostat do jeho mailu a ze mi posle nejaky papiry kvuli GDPR. A zase nic. Tak jsem se nakrk a zajel si do drevoskladu, nemaj sice fajnovou aplikaci,do ktery se clovek stejne nedostane,ale aspon clovek prijde a dostane co chce...
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    LINKOS: to také vůbec nechápu ... myslím, že ostatní prodejci takové problémy dělat nebudou ... já občas s TRUSTem spolupracuji tady na jihu čech a spokojenost
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DEEJAYY: a proc v tom je takovy problem a pristup "nedostane kazdy"...
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    LINKOS: tak to ti nepomohu ...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DEEJAYY: trutnov
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    LINKOS: která pobočka?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    nevite proc Drevo Trust tak nadela s pristupem do DT shopu? Clovek by chtel odebirat deskovej material a oni,nejdrive ze registrace,pak chtej zivnostak, pak ze se ozvou,pak zase nic...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    PLAGUEDIL: Spíš co to snese:). Teoreticky by mělo stačit i třeba pět minut, mikrovlny jsou pro živý organismy dost sajrajt. Ale sichr je sichr:).
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    JOSEF_K: chvile je 10-15 munut?
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    PLAGUEDIL: Když do toho rejpneš nehtem, nechá to stopu? Pokud ano, tak to budeš muset stabilizovat, jak píšou ostatní. Pokud je to pevný, tak by olej stačit mohl. Ale než s tím budeš cokoli dělat, nech to chvíli v mikrovlnce, průběžně otvírej a kontroluj, že to nehoří. Mikrovlny vcelku spolehlivě zabijou tu houbu, co to takhle pěkně zbarvila.
    ZCR
    ZCR --- ---
    OMNISLASH: ok; tak potom stabilizace; u mechanicky nenamáhaných věcí těžko říct.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ZCR: sorry, tim "ptal" jsem myslel ten dotaz na dostupnost a ze je to mekke pisu, protoze jsem ten konkretni kus dreva mel v ruce :-)
    ZCR
    ZCR --- ---
    OMNISLASH: ptal se PLAGUEDIL... schíza nebo mulťák nebo co?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ZCR: misty je to docela mekke, urcite uz to zdaleka nema puvodni pevnost buku (ja se ptal, protoze by se mi to libilo treba na nejakou sperkovnici, kde to nevadi. u strenek to muze byt jine)
    ZCR
    ZCR --- ---
    UBU: (hodně záleží na tom, jak moc je to dřevo jeté - v počátečních fázích to na mechanických vlastnostech skoro nepoznáš, a pokud to nebude ve vlhku a napustí se to třeba za tepla, tak ten rozklad imho ani nebude pokračovat... z fotky se to asi úplně nepozná, ale tipuju, že tohle ještě bude víceméně normální dřevo)
    UBU
    UBU --- ---
    PLAGUEDIL: Povrchovka stačit nebude, to chce stabilizovat, čili vývěvu a epoxid.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNISLASH: tyjo ja myslim ze tam ani zadnej priplatek nebyl covece...Byl sem tam teda poprve..ale pristup super...rekl sem co chci..mrkli sme asi na 20 fosen..vybral sem si a dovezli mi je asi 80km daleko za dva dny...Takze tam priste pojedu rad znovu..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam