OMNISLASH: Proc je to skoda? Naopak mi prijde, ze vetsina lidi chce aby ty hruby fosny byly ocisteny a srovnany a oni se s tim nemuseli srat :)
CUKI: To neni na tebe..Spis se bavim obecne..ze v zahranici se to bere jako "diky epoxidu zachranime fosny dreva, ktere by se jinak hodily tak max do kamen"..zatimco tady se to bere jako "hrozna designova sracka vhodna tak max pro karlose vemolu" :)..Pritom kdyz mas treba takovyhle dve fosny z olivy..Tak je bud muzes riznout a slepit a udelat z nich sparovku..cimz ale prijdes u kazde fosny o pulku materialu..nebo je vylijes cirym epoxidem..Zachovas tak prirozenej tvar a strukturu dreva a jen to spojis necim, co tomu doda trochu designu a luxusu..ale nenarusi to to drevo.
a jinak jo..Roztrhl se s tim pytel ted, ale to je tim, ze si kazdej mysli jak je easy takovej stul udelat..tak to zkousi doma v garazi..pak mu vytece za 20 tisic epoxid a vykasle se na to..takze to je podle me jen takovej boom..kterej nam paradoxne trochu pomaha v prodejich..Ja jsem z truhlarsky rodiny a pamatuju si, jak jsem jako malej pomahal tatovi lepit dubovy sparovky, ale v 90% se jely skrine, kuchyne apod..skoro vsechno lamino a skoro nic masiv..Takze kdyz jsem par let zpatky rozjizdel s brachou truhlarnu, tak jsme si rekli, ze sparovky delat fakt nehodlame a nic z lamina taky ne..Takze pojedeme jenom masiv..nejlepe exotickej masiv a nejlepe stoly z jedne fosny..ale diky epoxidu si muze zase plno lidi vybrat svuj designovej stul, ktery chteji a hodi se jim do interieru..coz driv nebylo mozny..Takze jsme se adaptovali. Jinak uz se delaji i cela posteli, ruzne skrine, dvere apod. Je toho dost. Jenze to samozrejme stoji daleko vic.