• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAATHAminimalismus v haute couture a modnich retezcich
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    CHRUM: jo, to je presne ono, diky moc!
    CHRUM
    CHRUM --- ---
    MANDYL: Tuším, že viem, čo máš na mysli. Tie brošne boli myslím z porcelánu. Skús toto: http://anamorprokop.com/
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    mam dotaz a doufam, ze jsem tu spravne - na letosnim designbloku (bylo to v tom dome v hybernske) jsem videla skvele saty, uplne jednoduchy strich, bez vystrihu, asi tak po kolena, delsi rukavy, bud z hedvabi nebo v takove latky jako jsou plavky a pak jeste nejaky material, to uz si nepamatuju.. v ruznych barvach, ale vetsinou takove svetle zelene a modre.. a jedine, cim byly ozdobene, byly aplikace (neco jako nasita broz, ale bylo to treba na rukave, nebo na dolnim lemu satu) z keramiky, nebo z plastu.. byla tam holka, ktera delala ty saty a kluk ty broze/manzetovy knoflicky, atd. Je to trochu zmateny popis, ale nevite nahodou nekdo, jak se to jmenovalo..? Shanim saty na promoci a tohle by se mi libilo..
    SEOM
    SEOM --- ---
    Elie Tahari
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    KAATHA: asi taky jak co. ale s tou rozprostranenosti minimalne u prvniho img mas pravdu. treba to sako v nove kolekci ve slideshow je uplne klidny .-) relativni meritka no
    SEOM
    SEOM --- ---
    mně se líběj klopy tpho prvního kabátku zleva
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZOOEY: tohle mi prijde tvarove takovy ukriceny. U minimalu mivam vetsinou uklidnujici pocit ;)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SEOM: ... a YY lokalne aplikovan. sympaticka snaha vlastne, slehacka N/I. i kdyz yamamoto vi, proc to foti na euromodelkach s ctvrtmetrovym ucesem .-] pohlreich mi nekoho dlouho pripominal a byl to nakej ceskej vodnik .-]

SEOM
    SEOM --- ---
    ZOOEY: ta posledni pani s lorňonem je taká až helmutoňůtnovská
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---

tak naka starsi castecne postapokalypticka cernota od yohjiyama http://www.yohjiyamamoto.co.jp/
    v uvodni slideshow hezky kabaty

+mental note: najit 'barvy' a 'retezce'
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    Acne

Capsule Collection In Collaboration With Daniel Silver

http://shop.acnestudios.com/shop/women/acne-daniel-silver.html
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: jo, taky se mi zacina zdat, ze asi bude slaby clanek tohoto retezu .-) zatim mne drzi v chodu jista nadeje na cestu do okoli mnichova, kde pry se nachazi COS, jak rikaji moji zpravodaji .-]
    SEOM: netrp, to bylo i moje OT .-)
    SEOM
    SEOM --- ---
    ZOOEY: nemáme stejnou... (ale udělám vše proto, abychom měly, ale aby ta moje stála max. tři kila.)

jo to sem taky četla! no dobře.budu si o ní trpět samomluvou.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SEOM: tahle se mi na sartorialistovi taky libila, mate stejnou tasku, ne? .-) a na audrey uz nereflektuju! ze pry se podle puvodniho umyslu meli zaplest s agentem, ale kyle mclach spravne protestoval, ze toho by se cooper nikdy nedopustil na ciste skolacce. a jak chudak skoncil? jako impotentni manzel v sexu ve meste. smutny pribeh a OT navic .-]
    SEOM
    SEOM --- ---
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    sem tam neco ala na asosu:

ale musi si vice snazit .-]
    SEOM
    SEOM --- ---
    nevim, esli to sem úplně patří...dycky jsem byla zarytej odpůrce módních odkazů na 80.léta. a možná mi to přijde tak děsně khul, protože mam moc ráda jejich hudbu (Fairlight childern).každopádně mě zaujala ta ohromná výraznost jednoduchýho oblečení.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    co se minimalistickych kostymu tyce, super byla brutalni nikita - serial

verim, ze spouste lidi to prislo jako uplna blbost (coz nerikam, ze dejove nebyla), ale mne na to bavilo koukat prave kvuli tem hadrum, navic pred par lety to bylo vubec neco ;) takovy promysleny future strihy - a vsechno samozrejme cerny ;)
    jsem pak i patrala, co to nosili, a casto to byla haute couture, napr. givenchy, galliano, armani
    bohuzel nemuzu najit zadnej repreznetativni obrazek, vyjizdi jen sama naha peta ;)

SEDNA
    SEDNA --- ---
    městská elegance
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam